Zajedno su glumili u nekim od najvećih akcijskih hitova snimljenih posljednjih dvadesetak godina. Oni su „Plaćenici“!

Pogledajte PLAĆENIKE

Jedan je glumio Ramba i Rockyja, drugi se proslavio akcijski nabrijanim filmovima kao što su „Transporter“ i „Crank“, treći je bio Univerzalni vojnik, ali i He – men! Želite još? Dakle, sljedeći je umro muški nekoliko puta, čovjek kojeg spominjemo nakon njega je uz Jackieja Chana najpoznatiji istočnjak u Hollywoodu dok je svoje mjesto našao i junak filmskog serijala „Najbolji od najboljih“. Uz još nekoliko opakih tipova, zvjezdanu postaju zaokružuje ni manje ni više, nego Terminator glavom i bradom! Iako već vjerojatno znate o kome je riječ, red je da ih sad predstavimo poimence i po redu kojima smo predstavljali njihov značajne uloge. Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Bruce Willis, Jet li, Eric Roberts i, naravno, Arnold Schwarzenegger su glavni likovi u ovoj adrenalinom nabijenoj priči koja je na jednom mjestu okupila sve najveće štemere filmskog svijeta, izuzev Jean – Claudea van Dammea i Stevena Seagala. Također, zapažene uloge igraju i Terry Crews (Julius iz dobro poznate serije „Svi mrze Chrisa“) i nekadašnji majstor borilačkih vještina Randy Couture.

Glavnu ulogu u ovom megahitu igra Sylvester Stallone, koji je utjelovio Barneya Rossa, vođu neustrašive ekipe plaćenika koji su silom spremni riješiti gotovo svaki problem. Njegov tim čine još Lee Christmas (Statham), najveći stručnjak za hladno oružje, zatim Yin Yang (Li), majstor borbe prsa o prsa, Hale Ceasar (Crews), specijalist za odabir pušaka, Toll Road, vješt u borbama te naposlijetku Gunnar Jensen, veteran i i majstor za snajpere, koji međutim ima velikih problema sa samim sobom.

Sljedeća misija koju prihvaćaju je odlazak u malu otočnu državu Vilenu, u kojoj imaju zadatak svrgnuti generala Gazu, koji je u zemlju uveo vojnu diktaturu. Kako ta cijela priča izgleda na filmskoj vrpci, provjerite na OYO.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju