Dolazi još jedan petak s mnoštvom filmskih hitova! A što će Vas zabavljati ovaj put, saznajte u sljedećem filmskom vodiču!

Policijska akademija 6 – U zadnjem nastavku koji je nastao osamdesetih godina, poznati nam policajci Jones, Tackleberry, Hightower i Hooks po još jedan put trebaju pokazati sposobnost zbog koje zaslužuju nositi plavu uniformu. Ovaj puta suparnici su im krvoločna banda Wilson Heights Gang, koja terorizira grad neviđenim kaosom. Problem je što nitko ne može otkriti vođu bande, a građani gube povjerenje u policiju koja ne može riješiti slučaj. Kako bi oslobodio grad terora i vratio povjerenje u značku, gradonačelnik se odlučuje zadatak dodijeliti pripadnicima policijske akademije.

Kung – fu frka – Film koji nas odvodi u kaotično predrevolucionarno doba 1940 – ih u Kini. Radnja je smještena u Šangaju gdje siromašni Sing nastoji kriminalni podići svoj renome kako bi se mogao pridružiti nemilosrdnoj bandi Axe. Kada pokuša iznuditi novac od nekog lokalnog čovjeka u stambenom kompleksu zvanom Svinjac, u sukob se umiješaju i elitni banditi iz Axea. Stanovnicima Svinjca, ali i Singu ne preostaje ništa drugo nego boriti se za život, te tako saznati je li uistinu on pravi majstor kung –fu vještine.

Kralj Kalifornije – Filmsko djelo u kojem glumi legendarni Michael Douglas, teško da može biti loše ostvarenje. Ovdje priča u središte stavlja Mirandu (Evan Rachel Wood), šesnaestogodišnjakinju čije je život odredilo napuštanje od strane majke. Da bi stvari bile gore, njen otac Charlie (Douglas) smješten je u umobolnicu. Miranda ipak živi samostalno i nekako uspije zaraditi za sebe, no miran joj život uzburka povratak oca Charliea. On je opsjednut starim španjolskim blagom za kojeg vjeruje da je zakopano ispod jednog skladišta te Mirandu nagovara da skupa s njim krene u potragu…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju