Temperature koje će ići ispod nule zasigurno vas neće smetati, jer svoje vrijeme imate priliku provesti uživajući na toplome i gledati filmske hitove koje vam donosi NovaTv.

Troja – Zbog ljubavi prema ženama mnogi su gubili glave. Tako je Julije Cezar izgubio simpatije mnogih Rimljana povezavši se s Kleopatrom, dok je Trojanski rat započeo otmicom lijepe Helene, žene spartanskog kralja Menelaja. Helenu je oteo Paris, sin trojanskog kralja Prijama, a kako izgleda nemilosrdan rat koji je počeo zbog ljubavi prema ženi odlično je prikazao Wolfgang Petersen u filmu „Troja“. Skupivši zvjezdanu ekipu na čelu s Bradom Pittom, Ericom Banom i Orlandom Bloomom, Petersen je sjajno prikazao povijest jednog rata, ali i jedne ljubavi. Film je postao blockbuster te je osvojio brojna priznanja.

Prljavi Harry – Zar o ovom filmu treba uopće puno govoriti? Dovoljno je reći samo jedno ime koje će svakog filmskog entuzijasta odmah privući – Clint Eastwood. Jedna od najvećih faca filmskog svijeta, u ovom filmskom klasiku glumi Harryja Callahana, nepotkupljivog inspektora policije San Francisca kojemu je primarno ostvarenje pravde, bez obzira na pravila. Harry nije jedan od onih s kojima je moguć kompromis, te će uz pomoć svog Magnuma 44, pokazati što znači briga za sigurnost ljudi. Ako ga niste gledali, imate priliku ispraviti taj grijeh, a ako jeste, vjerujemo da ćete još jednom utvrditi gradivo uz inspektora Callahana.
Krvavi Dijamant – Da, Leonardo DiCaprio je vremenom prestao biti samo lijepo lice, zahvaljujući upravo filmovima gdje je pružio sjajne role, kao što je „Krvavi dijamant“. Sam taj naziv označava one dijamante koji se u afričkim zemljama gdje bukti rat prodaju da bi se zaradio novac za kupnju novog oružja. DiCaprio u ovom filmu glumi Dannyja Archera, krijumčara dijamanata koji spletom okolnosti dolazi do svog najvrjednijeg ulova, dijamanta koji će ga obogatiti te mu pomoći da ode iz Afrike. Da li će uspjeti u svemu tome, te može li pojedinac uspjeti protiv moćnih suparnika, imate šansu pogledati na našem programu.

Tri Kralja – Kako reagirati kad nađete kartu gdje vam je ucrtan put do skrivena blaga, iako ste svjesni da zbog potrage za istim nosite glavu u torbi? I jeste li spremni pomoći iračkim civilima koje je američka vojska iskoristila i ostavila ih na milost i nemilost. Vrijedi li ostaviti novce koji će vam omogućiti lagodan život u zamjenu za ljudske živote? Ovu dvojbu pokušat će riješiti George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube i Spike Jonze koji se nalaze u ulozi četiri američka vojnika na kraju zaljevskog rata.

Ljubimica Amerike – Bliži se promocija novog filma Gwen i Eddiea koji su par na filmskom platnu, ali i u realnom životu. Ipak, prije premijere njihova ljubav puca jer se Gwen zaljubljuje u mladog Hectora te bi moguća vijest kako Gwen i Eddie nisu više skupa mogla imati negativan publicitet na njihov zajednički filmski projekt. Kako odglumiti ljubav barem do završetka premijere pokušat će nam pokazati Catherine Zeta – Jones (Gwen) i John Cusack (Eddie), međutim neće samo Hector biti problem, već i Gwenina sestra Kiki u koju je Eddie zaljubljen. Kako će se odriješiti ovaj gordijski čvor, imati ćete priliku uskoro vidjeti.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju