Zabavite se uz još jednu noć adrenalina i akcijske glumce Wesleya Snipesa, Stevena Seagala i Clinta Eastwooda!

SAM PROTIV SVIH 2

Redatelj: Josef Rusnak
Glume: Wesley Snipes, Lochlyn Munro, Athena Karkanis, Winston Rekert i Ryan Mcdonald

Agent Neil Shaw vraća se u ovoj avanturi bez kočnica. Pozvan je da se vrati iz mirovine u koju je otišao kao filmski konzultant, i to zbog ubojstva svoga dugogodišnjeg učitelja borilačkih vještina. Shaw se uskoro nađe usred Washingtona i otkriva plan ubojstva nekoliko glavnih senatora. Kad Shaw upozori prvog na popisu ubojice, Carlson odluči završiti stvar.

 

MARKER

Redatelj: Roel Reiné
Glume: Steven Seagal, Paul Calderon i Renee Goldsberry

Matt (Steven Seagal) je bivši policajac u dugovima sklon alkoholizmu koji je donio neke loše odluke u životu koji mu se ruši. Njegova ljubav prema jedinoj kćerki pomaže mu boriti se protiv jednog od njegovih najvećih neprijatelja, alkoholizma. Jedina šansa da se vrati u prijašnje stanje je misteriozni neznanac s kojim se susreće, a koji mu nudi otplatu svih dugova pod jednim uvjetom: ubiti najopasnijeg gradskog mafijaša.

 

NEPOMIRLJIVI

Redatelj: Clint Eastwood
Glume: Clint Eastwood, Gene Hackman and Morgan Freeman, Richard Harris, Jaimz Woolvett

Prošlo je 11 godina otkad je Billy Munny (Clint Eastwood) pospremio oružje i posvetio se svojoj djeci i siromašnoj farmi. No kad velika nagrada namami Munnyja natrag u akciju s njegovim vjernim partnerom Nedom Loganom (Morgan Freeman), izmučeni bivši revolveraš suočava se s pokvarenim šerifom Malim Billom Daggettom (Gene Hackman) i ubojitim plaćenikom English Bobom (Richard Harris). Da stvar bude strašnija, Munny se ponovno pretvara u hladnokrvnog ubojicu kakav je nekada bio.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju