Tko je dovoljno snažan da postane Ninja ratnik? Saznat ćemo nakon niza zanimljivih i zabavnih igara koje moraju proći kandidati koji žele postati Ninja ratnici!

40.ep, ponedjeljak

50 natjecateljica čeka prva razina, a njih 48 shvatit će da ovo natjecanje i nije tako jednostavno. Ravnoteža je velik problem i mnoge će natjecateljice izgubiti tlo pod nogama na mnogim zaprekama. No unatoč malim šansama dvije junakinje uspjet će doći do kraja i prijeći na drugu razinu.

41.ep, utorak

100 nestrpljivih natjecateljica čekaju teške zapreke, no gotovo su sve pale. Od nestabilnog kamenja, do vjetrenjače i rakete, većina natjecateljica nije pokazala spremnost za nastavak. No četiri najodlučnije preživjet će današnju razinu i prijeći na sljedeću.

42.ep, srijeda

Stigli smo do kraja turnira. Sto natjecateljica silno je htjelo svladati planinu Midoriyamu i četiri teške razine. Za sve su više natjecateljica zapreke bile preteške, no dvije su uspjele doći do posljednje razine.

43.ep, četvrtak

Danas počinje još jedan turnir nindža ratnika za sto novih natjecatelja. Na prvoj razini sudionici imat će 75 sekunda da prijeđu fizički zahtjevnu razinu. Na drugoj razini imat će samo 50 sekunda da prežive složeni labirint prijetećih čekića, pokretnih traka i teških zidova. One koje prođu to, imat će 30 sekunda da se popnu na strašnu metalnu planinu.

44.ep, petak

Sto natjecatelja stiglo je u podnožje planine. Iako će većina pasti, trojica će preživjeti zahvaljujući svojoj snazi volje. Pridružit će im se majstori borilačkih vještina Shane Kosugi i Kane Kosugi. Na drugoj razini suočit će se s još težim zaprekama.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju