Akcijska drama ´Lanac osvete´ djelo je redatelja Rogera Donaldsona, a u glavnoj ulozi pojavljuje se jedno od najpoznatijih lica Hollywooda, Nicolas Cage.

(Seeking Justice), SAD, 2011., akcija

Redatelj: Roger Donaldson
Uloge: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce, Harold Perrineau, Jennifer Carpenter

Nakon što mu napadnu ženu, požrtvovni će muž, inače mirni srednjoškolski profesor, pokleknut će primamljivoj ponudi tajne organizacije, koja naizgled radi za dobrobit građana, ne bi li se osvetio napadačima. Stvari će izmaknuti kontroli kad shvati da 'agenti' tajne organizacije s njim imaju neobične planove.

Akcijska drama ´Lanac osvete´ djelo je redatelja Rogera Donaldsona, a u glavnoj ulozi pojavljuje se jedno od najpoznatijih lica Hollywooda, Nicolas Cage.
Will Gerard (Nicolas Cage) sretno je oženjen muškarac i profesor čiji se jednostavan i miran život drastično promijeni, nakon što jedne večeri razbojnici brutalno napadnu njegovu suprugu Lauru (January Jones) u povratku s posla. Dok u bolnici čeka vijesti o zdravstvenom stanju svoje supruge, obraća mu se Simon (Guy Pearce), koji za njega ima zanimljivu ponudu. U zamjenu za Willovu uslugu u bliskoj budućnosti, Simon će se pobrinuti da se izvrši osveta nad Laurinim napadačem. Progonjen krivnjom i bijesom, Will nepromišljeno prihvati ponudu i tako se nesvjesno nađe usred opasne podzemne osvetničke organizacije. Želeći zaštiti suprugu od prave istine, ubrzo uviđa da njegova potraga za pravdom vodi prema zastrašujućem i po život opasnom završetku.
U jednom od intervjua Nicolas Cage je izjavio da je Guy Pearce, koji je s njim radio na ovom filmu, jedan od najboljih glumaca današnjice, a objasnio je i zašto. ´Guy je jako precizan i temeljit tijekom snimanja. Želi uhvatiti kako ritam muzike pojedine scene, tako i razmišljanja ostalih glumaca koji u njoj sudjeluju. Pričat će i razgovarati s vama o svakoj sceni te vas pitati da li vam to i to odgovara, što mi je jako neobično, ali jedinstveno i to dokazuje njegovu posvećenost filmu i ulozi.´


Ne propustite pogledati ovu uzbudljivu akcijsku dramu, u subotu, 31. svibnja, u 20:45h, na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju