Glumačka postava koju izvodimo večeras je šampionska: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Elijah Wood, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Cate Blanchett...

ČUVARI ZAKONA

Glume: Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr., Joe Pantoliano, Daniel Roebuck

Savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) u potrazi je za bjeguncem, osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo. Nakon pada aviona koji je prevozio zatvorenike u rijeku Ohio, Mark Sheridan (Wesley Snipes) iskorištava priliku te bježi. Bjegunac je zapravo bivši tajni agent koji sada postaje najtraženija pokretna meta u državi.

GOSPODAR PRSTENOVA : POVRATAK KRALJA

Glume: Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Viggo Mortensen, Cate Blanchett

Posljednji nastavak fantastične trilogije Petera Jacksona kojom završava epska priča o putovanju ljudi, hobita, vilenjaka te ostalih stanovnika Međuzemlja.

Sauronove sile su opkolile Minas Tirith, glavni grad Gondora, u želji da eliminiraju cijelu ljudsku rasu. Nekadašnje veliko i snažno kraljevstvo dugo nije toliko trebalo svog kralja i vođu kako bi pobijedilo sile tame. Sudbina Sredozemlja je položena u Aragornove (Viggo Mortensen) ruke. Može li on ispuniti svoju sudbinu i postati vođa koji je prijeko potreban svom narodu? Frodo (Elijah Wood) je također na kušnji. Što se više približava konačnoj destinaciji, postaje sve slabiji na iskušenja koja mu priređuje Prsten pa se sve više oslanja na prijatelja Samwisea Gamgeea (Sean Astin). Gollum i Prsten testirat će Frodovu humanost i namjeru da zauvijek uništi Prsten.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju