Bogat nedjeljni program pojačali smo i s dva filma koja nećete propustiti. Popodnevna avantura i večernja komedija - savršena nedjelja!

HARRY POTTER I PLAMENI PEHAR

Glume: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint, Eric Sykes, Timothy Spall

Harry Potter (Daniel Radcliffe) već četvrtu godinu pohađa Školu čarobnjaštva i vještičarenja u Hogwartsu. Zajedno s najboljim prijateljima, Ronom (Rupert Grint) i Hermionom (Emma Watson) se veseli međunarodnom finalu u metloboju, a istovremeno sanja o provođenju vremena s Cho Chang (Katie Leung). Po prvi put u nekoliko stotina godina, održava se natjecanje među čarobnjačkim školama. Natjecatelji koji će sudjelovati u opasnim izazovima bit će odabrani čarobnim putem, a Plameni pehar odabire – upravo Harryja.

ARTHUR

Glume: Russell Brand, Helen Mirren, Jennifer Garner, Geraldine James, Nick Nolte

Nepopravljivi šarmer Arthur Bach oduvijek je izbjegavao nevolje, oslanjajući se na dvije stvari: sreću i zdrav razum svoje vremešne dadilje Hobson. Sad se nalazi pred najvećim izazovom i mora izabrati između dogovorenog braka koji mu može osigurati lagodan život ispunjen luksuzom ili nesigurne budućnosti s Naomi, jedinom ženom koju je ikad volio. Naomi će mu biti inspiracija, a nekonvencionalne metode dadilje Hobson potaknut će ga na riskantne poteze kojima će po prvi put u životu dokazati da je pravi muškarac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju