Večeras pogledajte film 'Ninja s Beverly Hillsa' kandidat za MTV Moive Awards. Sve znamo o filmskim nagradama poput Oscara i Zlatnog globusa, a mi Vam predstavljamo zabavne MTV-jeve filmske nagrade!

MTV Movie Awards su filmske nagrade ustanovljene od televizijske kuće MTV 1992. godine. Također, sama njihova dodjela je prepuna zafrkancije, tako da sadrži brojne skečeve, parodije i glazbene nastupe. Parodije imaju čak i posebno mjesto, s obzirom da se uvijek dodjeljuje nagrada za oponašanje nekog filmskog lika. Sam način biranja je podešen na način da producenti i izvršni urednici MTV – a biraju koji će filmovi i glumci biti u konkurenciji, dok pobjednika odlučuju glasovi publike. Glasovanje je omogućeno i na službenoj MTV – ovoj stranici.

>>> Ninja s Beverly Hillsa, večeras u 22:15

Trenutačno se nagrade dodjeljuju u 12 kategorija, od kojih su naravno najznačajnije one za glumce i film. Ipak, valja skrenuti pozornost i na neke druge, kao recimo „Nagradu za najvećeg zlikovca“ koju su dosad najviše osvajali Jim Carrey i Mike Myers, po dvaput. Čitateljice će vjerojatno i zanimati tko je dobio najviše nagrada za najbolji filmski poljubac. Odgovor je: Robert Pattinson i Kristen Stewart, koji su tu nagradu osvojili dva puta uzastopno, za filmove iz sage „Sumrak“. Također, MTV je dodijelio nagrade i trima imaginranim likovima, ali koji su nedvojbeno snažno utjecali na svijet filma. To su Godzilla, Jason Voorhees i Chewbacca.

Iz svega toga možete zaključiti da iako dodjeljivanje ovih nagrada i nije najprestižnije, to nadoknađuje izvrsnim humorom i zabavom. Jedan od takvih filmova, čiji je glavni glumac 1997. bio nominiran za u toj kategoriji jest i komedija koja će izmamiti osmijeh na lice svih od 7 do 77, „Ninja s Beverly Hillsa“. Glavnu ulogu Harua tumači danas nažalost pokojni Chris Farley za kojeg ninje smatraju kako je dijete Velikog bijelog ninje čiji je dolazak najavljen u legendi. Haru ima priliku dokazati svoju sposobnost kada ga prelijepa Alison nagovori da se upusti u opasnu misiju na Beverly Hillsu. Hoće li uspjeti u tome ako znamo da nema baš „ninja proporcije“, uvjeriti ćete se utorak navečer na našem programu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju