Najpopularniji vučji čopor vraća se u završnom činu epske trilogije u TV premijeri danas na Novoj TV!

Nova TV svojim gledateljima premijerno donosi treći, ujedno i posljednji nastavak humoristične sage 'Mamurluk 3' koja prati skupinu otkačenih, mamurnih prijatelja u još jednoj ludoj avanturi. Ovoga puta, ekipa se vraća na svima poznato mjesto zločina, gdje je sve počelo – Las Vegas.

Ova filmska uspješnica nominirana je za najomiljeniji film na 'People's Choice Awards', a urnebesni Zach Galifianakis zaradio je nominaciju za najboljeg međunarodnog glumca na dodjeli nagrada 'Jupiter Awards'.



Prošle su dvije godine otkad je svima dobro poznata skupina prijatelja za dlaku izbjegla katastrofu u Bangkoku. Ovoga puta, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) vode sretne živote. Drugim riječima, svi su sretni osim Alana (Zach Galifianakis). Alan još uvijek traga za svojom srećom i osjećajem da vodi svrhovit život, pa prestane uzimati lijekove i odaje se svojim prirodnim impulsima. Na ostatku ekipe je da mu pomognu prebroditi životnu krizu, pa odluče krenuti na još jedno putovanje, i to u grad gdje je sve započelo – u Las Vegas.

Komedija je tijekom prvoga vikenda prikazivanja u kinima samo u SAD-u zaradila preko 41 milijun dolara.

Todd Phillips,
glavni 'krivac' za ovaj serijal filmova, redatelj i scenarist, o zadnjem nastavku je rekao: ''Sada idemo prema epskom završetku priče koja vodi Phila, Stua, Alana i Douga te Chowa južno od granice i nazad na mjesto zločina u Las Vegas, gdje je inicijalno sve krenulo po zlu. Bit će puno akcije, a vidjet ćemo i pljačku i ludo putovanje, a bit će tu i elemenata misterije. Nekako će se sve spojiti u smislenu cjelinu i doći do kraja koji se čini logičnim na neki jedinstveni način.''

Ne propustite posljednje putovanje odvažnih prijatelja čije loše odluke, mamurluk, kaos i očaj stvaraju nevjerojatne avanture. Danas u 21:15 na Novoj TV!



(The Hangover Part III), SAD, 2013., komedija


Redatelj:
Todd Phillips
Glume: Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Justin Bartha, Ken Jeong

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju