Večeras imate priliku uživati u komediji „Promašen film“! U njoj su uloge ostvarile Kim Kardashian i Carmen Electra, pa saznajte više o njima!

Naomi Campbell, Cindy Crawford i Claudia Schiffer samo su neki od nebrojenih top modela koji su ostvarili uloge u holivudskim filmovima. Da je taj trend prisutan još i danas dokazuju Kim Kardashian i Carmen Electra, kojima ćemo posvetiti nešto više prostora u ovom članku.

Kim Kardashian slavu je dosegla odmah po pojavljivanju u medijima, 2007. godine. Naime, tada je lansiran reality show „Keeping Up with the Kardashians“, u kojem je nastupala zajedno s majkom, sestrama, bratom, polusestrama i očuhom. Taj nastup ju je uskoro doveo do prve filmske uloge u tv seriji „Beyond the Break“. Nakon toga uslijedilo je snimanje „Promašenog filma“, hvaljene komedije uz koju ćete se u petak nasmijati na našem programu. Nakon filmskih uloga počela se pojavljivati u raznim show programima kao što su „Američki top model“ i „Ples za zvijezdama“. Svoju svestranost, a i činjenicu da je Amerika zemlja velikih mogućnosti, dokazala je pokretanjem modne linije zajedno sa sestram Khloe i Kourtney, a dodirnu točku s opisanom Carmen Electrom pokazala je slikavši se za Playboy. Što se privatnog života tiče, dosad iza sebe ima jedan propali brak, a poznate su njene veze sa sportašima Reggijem Bushom i Krisom Humphriesom, s kojim je i danas u vezi. 

>>> Kim i Carmen u 'Promašenom filmu'

Carmen Electra svoju je karijeru u showbizz svijetu započela kao plesačica u zabavnom parku u showu „It’s Magic“. Ubrzo upoznaje jednu od tadašnjih najvećih pjevačkih zvijezda, Princea. Upravo joj on nudi priliku za pjevačku karijeru u kojoj se potom okušala, a tada uzima i ime koje danas koristi, Carmen Electra. Sredinom devedesetih pokušava se probiti putem televizijskog programa, te se spremno slika i za Playboy magazin. Te golišave slike polako je trasiraju među zvijezde te dobiva ulogu u popularnoj seriji „Baywatch“ koju ste prošle godine mogli pratiti i na našem programu. Ipak, tu se nije dugo zadržala, tek jednu sezonu. Ubrzo se vratila na naslovnice Playboya gdje je najbolje mogla pokazati sve svoje atribute. Taj magazin ju je definitivno proslavio, s obzirom da se na naslovnici pojavila nekoliko puta. S druge strane, i dalje je nastavila s filmskim projektima tako da je snimila filmove poput „Američki vampir“, „Mrak film“, „Mrak film 4“ i „Promašen film“ kojeg imate priliku gledati na programu NoveTV. Spomenimo i njen kratkotrajni, „pijani“ brak s košarkašem Dennisom Rodmanom, kojeg ste početkom tjedna mogli gledati u filmu „Dream Team“.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju