SUBOTA 02.40

(Quarantine), SAD, 2008., horor
Redatelj: John Erick Dowdle

Glume: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Jay Hernandez, Johnathon Schaech, Columbus Short, Andrew Fiscella, Rade Šerbedžija

U filmu značajnu ulogu ima Rade Šerbedžija. Ovaj film je baziran na španjolskom filmu REC.

Novinarka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) i njezin snimatelj Scott Percival (Steve Harris) zatočeni su u centru Los Angelesa u kojem je izbila nepoznata, smrtonosna i visoko zarazna bolest zbog čega su svi stanovnici u karanteni. Nakon što su dobili zadatak angela i Scott prate vatrogasce Jakea (Jay Hernandez) i Fletchera (Johnathon Schaech) na noćnom zadatku. Predstavnik stanara Yuri (Rade Serbedžija) ih dočeka te ima kaže kako je čuo vrisak iz stana gospođe Espinoze koja je zaključana u stanu. U stanu ekipa zatekne staricu u teškom stanju gdje joj ide krv na usta. Nakon jednog šokantnog događaja shvate da su zatočeni u zgradi.

U ožujku 2008. američka je vlada izdala nalog za stavljanjem stambenog kompleksa u Los Angelesu u karanteni. Ekipa za zarazne bolesti ima 48 sati da istraži zgradu. Vlasti niječu upoznatost s incidentom, a stanare više nikad nitko nije čuo. Nema objašnjenja, nema dokaza sve dosad. Pogledajte šokantnu istinu koju niste trebali doznati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju