Večeras na našem programu su dva velika filmska hita. Oba filma su zajedno zaradila preko 300 milijuna dolara i postali klasici svoga doba!

SMRTONOSNO ORUŽJE : Petak 22.05 

Glume: Mel Gibson, Danny Glover, Gary Busey, Mitch Ryan, Tom Atkins 

Riggs (Mel Gibson) i Murtaugh (Danny Glover) losanđeleski su policajci koji su se borili u Vijetnamu. Obojica mrze raditi s partnerima i to im je jedino što imaju zajedničko. Martin Riggs je, ukratko, ubilački stroj. Zbog iznimne preciznosti istrenirane u CIA-inim tajnim operacijama i godina provedenih u specijalnim jedinicama, Riggs je u losanđeleskoj policiji poznat kao smrtonosno oružje. Na terenu, međutim, Riggs voli prihvaćati izazove, i to one koji nasmrt plaše ostale policajce. Nedavno je izgubio ženu nakon jedanaest godina braka pa mu više nije stalo ni do čega što je opasna kombinacija za nekoga tko ima nizak prag tolerancije i ubojite moći. 

BATMAN SE VRAĆA : Petak 23.55

Glume: Michael Keaton, Danny DeVito, Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Michael Gough

Treći nastavak o slavnom čovjeku – šišmišu donosi nove probleme u Gothamu. Samo Batman (Michael Keaton) može obraniti kao koji je u grad unio Pingvin/ Oswald Cobbleport (Danny DeVito). Čovjek odgojen u zajednici pingvina nastoji pronaći put u visoko društvo i saznati pravi identitet svojih roditelja. Koristi sažaljenje javnosti kako bi prikupio simpatije i pokrenuo svoj opaki plan koji uključuje krvavo preuzimanje vlasti u Gothamu. U međuvremeno Batman susreće i svoju rivalku Catwoman (Michelle Pfeiffer).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju