Naš filmski program od danas pa sve do nedjelje navečer pun je filmskih hitova i sjajnih glumaca. John Travolta, Harrison Ford, Samuel L. Jackson i Adam Sandler su tu zbog Vas!

PUNSIHER - PETAK 22.00

Glume: John Travolta,Tom Jane, Will Patton, Eddie Jemison, Rebecca Romijn-Stamos

Priča o osveti i iskupljenju. Bivši Delfa force operativac i specijalni agent FBI-a, odlučuje ostaviti svoj stari život kada jedna od operacija krene po zlu. U toj akciji u sin velike zvjerke podzemlja Howard Saint (John Travolta) biva ubijen. Osvetoljubiv Saint planira ubiti Castleovu obitelj, što natjera Castlea da započne okrutnu bitku sa Saintom. Ali tako počinje i njegov životni posao. Kao kažnjenik, on će osigurati pravdu za obične ljude i započeti kažnjavati društvene hulje. U sporednim ulogama su Laura Harring kao Saintova osvetoljubiva žena i Rebecca Romjin-Stamos kao žena koja se uzdigla iz problematične prošlosti.

PRAZAN GRAD - SUBOTA 13.00

Glume: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith, Liv Tyler, Saffron Burrows

Uspješni zubar Charlie Fineman (Adam Sandler) je izgubio svoju obitelj u terorističkom napadu na blizance u New Yorku nakon čega se povukao u sebe postavši potpuno indiferentan na svijet oko sebe. Alan Johnson (Don Cheadle) je Charliejev stari prijatelj iz fakultetskih dana. Jednog dana Alan i Charlie se sretnu u gradu te odluče obnoviti svoje prijateljstvo. Obojica muškaraca nalaze se na prekretnici, u trenutku u kojem im je najpotrebniji putokaz koji će ih odvesti u pravom smjeru.

BJEGUNAC - SUBOTA 20.00

Glume: Harrison Ford, Tommy Lee Jones, Sela Ward, Julianne Moore, Joe Pantoliano

Doktor Richard Kimble (Harrison Ford) imao je savršeni život: predivnu ženu Helen (Sela Ward), liječničku karijeru i skupocjenu kuću. Sve do one noći kad mu je ubijena žena. Nakon što mu umre na rukama, Kimble biva osuđen za njeno ubojstvo. Na putu prema kaznionici Kimble pobjegne, odlučan da nađe ubojicu svoje žene. Uhvaćen u noćnoj mori iz koje se ne može probuditi, dr. Richard Kimble postaje bjegunac kojeg lovi savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones).


ZMIJE U AVIONU - SUBOTA 22.25

Glume: Samuel L. Jackson, Julianna Margulies, Nathan Phillips, Rachel Blanchard, Flex Alexander

Za vrijeme treninga vožnje moto krosa na Havajima, Sean Jones (Nathan Phillips) svjedoči ubojstvu važnoga američkog tužioca koje je ubio moćni mafijaš Eddie Kim. Štiti ga FBI-ev agent Neville Flynn (Samuel L. Jackson) na putu za Los Angeles gdje mora svjedočiti protiv Eddieja. Ukrcaju se na noćni let te zauzmu čitavi prvi razred. No međutim, Eddie pošalje stotine različitih vrsta opasnih zmija avionom s uređajem za mjerenje vremena koji će u određenom trenutku pustiti zmije u avion s ciljem da ga sruši.


KARATE KID 3 - NEDJELJA 17.10

Glume: Ralph Macchio, Pat Morita, Martin Kove, Thomas Ian Griffith, Sean Kanan

Nakon što su Daniel (Ralph Macchio) i Miyagi (Pat Morita) porazili karataše i osramotili njihova učitelja Kreesea, svi su ga učenici napustili. Kreese (Martin Kove) odluči otići prijatelju Terryju (Thomas Ian Griffith) kako bi mu vratio ključeve, te mu reći da napušta grad. Terry ga odluči poslati na odmor i prije odlaska obeća da će srediti Daniela i Miyagija. Terry namjerava dovesti Mikea Barnesa (Sean Kanan) da se bori s Danielom na natjecanju. Zatim odlazi k Danielu i Miyagi, te se predstavi kao Kreeseov prijatelj koji se želi ispričati zbog Kreeseova sramotna ponašanja. Potom pozove Daniela na natjecanje na kojem je pobijedio prošle godine. Miyagi smatra da mu to sada ne treba biti prioritet. Terry se ponudi da će trenirati Daniela, ali zapravo za njega osmisli naporan režim, te ga uspije posvađati s Miyagijem.


KUĆNA ZEČICA - NEDJELJA 21.00

Glume: Anna Faris, Colin Hanks, Emma Stone, Kat Dennings, Hugh M. Hefner

Shelley Darlington (Anna Faris) živi bezbrižnim životom u Playboyevoj vili. Sve dok se jedna njezina suparnica ne pobrine da je izbace. Shelley je očajna i nema kamo otići. No sudbina je odvede u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta. Zete se nalaze u nevolji, naime ukoliko ne uspiju pridobiti nove članice ostat će bez svoje kuće koja će pripasti njihovim suparnicama sestrinstvu Phi Lota Mu. Članice sestrinstva u borbi za kuću trebaju Shelleyjnu pomoć, ona će ih naučiti zavoditi i šminkati. S druge strane one mogu pomoći Shelly da se osamostali.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju