Kada Vam kažemo da u današnjim filmovima glume: Robin Williams, Guy Pearce, Matthew Perry i Jeremy Irons sigurni smo da nećete imati nikakve druge planove osim druženja s filmskim legendama!

Pobjeda života (13.50)

Donalda Quinellea (Robin Williams), direktora prodaje u usponu, otpustio je šefov ljubimac istoga dana kad je benzinska postaja Sonnyja Palusa (Walter Matthau) odletjela u zrak. Utapajući tugu u kafiću, dva Njujorčana razoružaju bandita Jacka Lockea (Jerry Reed) i nakratko postaju junaci medijskog prostora. Ubrzo shvate koliki su cijena i opasnost preživljavanja u ludom svijetu. Jack je oslobođen zahvaljujući rupi u birokraciji i odlazi se osvetiti Sonnyju i Donaldu koji shvaćaju da njihov opstanak ovisi isključivo o njihovu prijateljstvu.

Vremeplov (17.10)

Znanstvenik i izumitelj Alexander Hartdegen (Guy Pearce) odlučio je dokazati da je putovanje kroz vrijeme moguće. Njegova odlučnost prerasta u očaj zbog osobne tragedije koja sada u njemu budi želju da promijeni prošlost. Testirajući svoje teorije pomoću vremenskog stroja koji je sam izumio, Hartdegen putuje čak 800.000 godina u budućnost gdje nalazi čovječanstvo podijeljeno na lovce i lovinu. Ovaj putnik kroz vrijeme u dalekoj budućnosti će između ostalih susresti i Maru (Samantha Mumba).

Ponovno 17 (21.00)

Srednja škola baš i nije bila fantastično i dobro razdoblje za tatu Mikea O'Donnela (Zac Efron) koji se sada vratio u tijelo sedamnaestogodišnjaka. Sada Mike mora pohađati školu zajedno sa svojom kćerkom i sinom. Stvari postanu dodatno komplicirane za Mikea kada se u njega zaljubi njegova kćerka tinejdžerka, ne znajući da joj je on ustvari otac.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju