Predlažemo Vam da provedete nedjelju u naš program i odlične filmove!

OBLAČNO S ĆUFTAMA u 15.00

Glasovi: Anna Faris, Bill Hader, Bruce Campbell, James Caan, Andy Samberg

Temeljen na popularnoj slikovnici bračnog para Barrett, ovaj animirani film donosi nam priču o posebnom gradu u kojem nebo snabdijeva stanovnike svim jelima, bilo da se radi o jušnoj kiši, snijegu od pirea ili hot-dogovima koji pušu 10 kilometara na sat! Nažalost, postoji mogućnost i pogoršavanja vremena, primjerice kiselim mlijekom.

CURA NA ZADATKU u 20.00

Glume: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner

Jedina ozbiljna kandidatkinja za zadatak jest prgava i pomalo muškobanjasta Gracie Hart (Sandra Bullock). Gracie se predstavlja kao Miss New Jerseya, a cijeli tim predvodi veliki zavodnik Eric Matthews (Benjamin Bratt), koji ne uspijeva ostati imun na njezine, drugima nevidljive, čari. Organizatori izbora Kathy Morningside (Candice Bergen) i Stan Fields (William Shatner) isprva su zgroženi idejom o nastupu nesofisticirane agentice, ali situaciju pokušaju riješiti angažiranjem iskusnog Victora Mellinga (Michael Caine), koji bi Gracie trebao preobraziti u legitimnu kandidatkinju.

ZLATNI KOMPAS u 22.00

Glume: Nicole Kidman, Daniel Craig, Dakota Blue Richards, Ben Walker, Freddie Highmore

Dvanaestogodišnja Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards) krenula je u potragu za svojom najboljom prijateljicom, a završit će u misiji spašavanja svijeta, i to ne samo svoga. Prepuna dubine i čudnovatih zgoda, ova Pullmanova saga donosi priču o vječnoj borbi dobra protiv zla i snazi malene djevojčice da vrati ravnotežu u svemir.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju