Ove nedjelje na našem programu možete pogledati nekoliko odličnih filmova. Avanturistički nastrojeni gledatelji ne bi smjeli propustiti naš izbor!

DOBRODOŠLI U CORDURU - 11.40
Glume: Gary Cooper, Rita Hayworth, Van Heflin, Tab Hunter, Richard Conte

Godina je 1916. , a u tijeku je rat s Panchom Villom. Thomas Thorn (Gary Cooper), vojni je časnik za novačenje koji dobiva zadatak da odvede pet kandidata za odlikovanje za hrabrost u vojnu bazu u Korduru u Teksasu. Thorn, kojeg smatraju kukavicom, pokušava otkriti što svaki od tih pet ljudi ima, a što njemu nedostaje da bi se hrabro borio pod paljbom, no tijekom putovanja pustinjom borba za opstanak otkriva njihova prava lica. Nailaze na ženu optuženu za izdaju (Rita Hayworth)...Gary Cooper je tijekom snimanja filma bio jako bolestan te je snimao unatoč savjetu liječnika da ne radi.

LJETO NA RIJECI - 14.10
Glume: Kevin Bacon, Sean Astin, Jonathan Ward , K.C. Martel, Matt Adler

Dečko iz grada Alan (Sean Astin) nije nimalo zadovoljan roditeljskom odlukom da ga pošalju na kampiranje u divljine Sierre. Tamo će ga kao vodič i iskusnija starija osoba nadgledati savjetnik Vic (Kevin Bacon), čovjek čiji entuzijazam za prirodom graniči s psihotičnim ponašanjem. Alan i ostali kamperi se trude iskoristiti situaciju na najbolji način, ali Vic je odlučan u namjeri da ih nauči preživljavanju u prirodi te ih ne prestaje mučiti i opterećivati nemogućim zadacima. Međutim Vic se na kampiranju ozbiljno ozlijedi te dječaci dobivaju priliku izmijeniti smjer svog tečaja.

NESTALE 21.00
Glume: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood, Aaron Eckhart, Val Kilmer, Eric Schweig

Maggie Gilkeson, (Cate Blanchett) rančerica u Novom Meksiku, je radišna mlada majka, koja je posvećena odgoju dviju kćeri tinejdžerica Lilly (Evan Rachel Wood) i Dot (Jenna Boyd). Već dulje vrijeme Maggie ima zahlađeni odnos sa svojim ocem, koji je napustio svoju obitelj. Otuđena od oca Jonesa (Tommy Lee Jones) koji ju je ostavio kad je bila djevojčica, Maggie se nađe u situaciji da mora tražiti pomoć upravo od njega. Naime, stariju kćer Lilly otela je banda, na čijem je čelu Chidin (Eric Schweig) kako bi je prodala u roblje u Meksiku. Očajna Maggie se sada treba udružiti sa svojim ocem te vratiti izgubljeno povjerenje, dok pokušavaju uloviti otmičare prije nego što prijeđu granicu. Dok je sve manje vremena, kćer i otac se moraju udružiti prije nego što zauvijek izgube Lilly. 'Nestale' je napeta priča o ljubavi i iskupljenju, čija se radnja događa u divljini američkog jugozapada 1885. godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju