Urnebesne komedije, napeti trileri i uzbudljive akcije! S Vama su ovog mjeseca: Rachel McAdams, Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Jared Leto, George Clooney, Clint Eastwood, Eric Bana...

Nova TV u travnju donosi filmove gdje će svaki filmoljubac pronaći nešto za sebe. Smijeha i zabave uz urnebesne komedije, napetih trilera te akcijskih filmova od kojih zastaje dah, ni ovaj mjesec neće nedostajati. A kao pravu poslasticu, Nova TV nudi gledateljima pred kraj mjeseca dokumentarni film s Barackom Obamom.

Iz mjeseca u mjesec, Nova TV najbolja filmska ostvarenja dovodi u domove svojih gledatelja. Što se tiče akcijskih filmova, svakog mjeseca ubrizgava dozu adrenalina, pa će tako u travnju uz brojne renomirane akcijske filmove, kao i filmski klasik 'Matrix' , gledatelji moći uživati u televizijskoj premijeri 'Ledeni potres' u kojemu otapanje aljaškog permafrosta izazove zastrašujuću katastrofu. Također, bit će zanimljivo pogledati i akcijski film u tri nastavka 'Knjižničar: Potraga za oštricom'.

Od kriminalističkih filmova ne propustite film 'Put u Seattle' s oskarovcem Jaredom Letom, film 'Amerikanac' u kojemu se legendarni profesionalni ubojica odluči povući iz igre, a glavnu ulogu tumači George Clooney. Krajem mjeseca očekuje vas televizijska premijera filma 'Podstanar' gdje vlasnica zgrade, gospođa Bunting sumnja da njezin novi stanar ubija žene u Londonu...

Za ljubitelje trilera svakako se preporuča televizijska premijera 'Zemlja tame' u kojemu će bračnom paru na putu iz Las Vegasa, mrtvo tijelo zadati paklenu vožnju. Iza napete drame 'Gran Torino' stoji legendarni redatelj, glumac i vlasnik pet Oskara, Clint Eastwood, kojemu je ovo najunosniji film u cijeloj karijeri. U jednoj od uloga se pojavljuje i Eastwoodov najmlađi sin, Scott.

„Žena vremenskog putnika“ nevjerojatna je priča o Henryju DeTambleu (Eric Bana), poletnom i avanturistički nastrojenom knjižničaru koji pati od genetskog poremećaja zbog kojeg putuje kroz vrijeme. Njegova žena je Clare Abshire, umjetnica koja mora izaći na kraj s njegovim sve učestalijim izbivanjima i opasnim putovanjima. Hoće li njihova strastvena ljubavna priča izdržati pravu romantičnu zamku u koju su oboje postavljeni protiv svoje volje?

Od komedija, travanj donosi romantičnu komediju 'LOL' s Miley Cyrus u glavnoj ulozi, autentičnu priču o sazrijevanju koja savršeno ocrtava duh sadašnjice. Od poznatijih lica za smijeh će biti odgovorni Mel Gibson u komediji 'Zauvijek mlad', Robert De Niro i Billy Crystal u 'Analiziraj ovo', a Cameron Diaz i Jennifer Lopez u 'Što očekujete kad iščekujete', urnebesnoj komediji o pet parova čiji se međusobno povezani životi potpuno mijenjaju kroz izazove predstojećeg roditeljstva.

Kao šlag na torti, krajem mjeseca nikako ne propustite 'Ljudi izbora: Barack Obama', dokumentarac koji je pratio Baracka Obamu cijelo vrijeme na njegovom putu do Bijele kuće. Svjedočite nikad prije viđenim scenama predsjednika Obame, voditelja izborne kampanje, dobrovoljaca, novinara, pristalica pa čak i konkurenata.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju