Svake večeri nakon 'Strasti Orijenta' uživajte u našem izboru odličnih filmova. Garantiramo Vam da ćete večeras biti budni iza ponoći!

UBOJSTVO U GREENWICHU - Petak 21.55

Glume: Christopher Meloni, Robert Forster, Maggie Grace, Toby Moore, Jon Foster, Andrew Robertt

Tinejdžerica Martha Moxley (Maggie Grace) 1974. godine seli se u imućni dio Greenwicha u Connecticutu. Večer uoči Noći vještica biva ubijena u stražnjem dvorištu svoga doma i njezino ubojstvo ostaje neriješeno. Dvadeset i dvije godine kasnije, pisac Mark Fuhrman (Christopher Meloni), bivši detektiv iz L.A., koji je propao zbog krivokletstva na suđenju O.J.-u Simpsonu i preselio se u Idaho, odlučuje istražiti taj slučaj sa svojim partnerom Stephenom Weeksom (Andrew Robertt), s ciljem pisanja knjige. Lokalno stanovništvo će se uznemiriti i neće im pružiti dobrodošlicu, no uz pomoć umirovljena detektiva Stevea Carrolla, koji je vodio istragu u sedamdesetima, otkrit će mrežu satkanu od moći i novca, kojom se želi zataškati ubojstvo.

SMRTONOSNI KONTAKT - Petak 23.40

Glume: Joely Richardson, Scott Cohen, Justina Machado, Ann Cusack, Stacy Keach

Dok se panika širi, guverner Virginije (Scott Cohen) u karantenu stavlja dijelove u kojima su zabilježeni slučajevi oboljelih, a federalne vlasti priznaju da nemaju cjepiva i zaliha antivirusnih lijekova. Dolazi do velikog društveno-ekonomskog kaosa, a uz nestašicu hrane i lijekova, isključenja struje i nereda na ulicama New Yorka, dolazi čak i do građanskog rata između država. Pandemiju pokušava spriječiti doktorica Dr. Iris Varnack (Joely Richardson), a s vremenom joj to i uspije. No nakon nekog vremena guverner i doktorica dolaze do saznanja da su svi stanovnici jednog angolskog sela umrli.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju