Večeras na našem programu imate priliku gledati film „Dream Team“, u kojem uz Van Dammea, glavnu ulogu igra košarkaš Dennis Rodman! Saznajte više o njemu!

Dennis Rodman umirovljeni je nba košarkaš, koji veliki trag nije ostavio samo na terenu, već i van njega. U ovom članku se nećemo baviti toliko Rodmanovim košarkaškim uspjesima, jer je postigao zavidne razultate o kojima bi se mogla napisati posebna knjiga. Pozabaviti ćemo se njegovom „divljom“, drugom stranom života, onoj prepunoj zanimljivosti. Dennis nije imao veselo djetinjstvo, te je i ono možda samo, doprinijelo kasnijoj želji za ekstravagancijom. Odrastao je bez oca, koji je njega i majku napustio kad je imao tri godine. Da nije nakon srednje škole naglo izrastao, vjerojatno bi ostao samo anonimni kriminalac, s obzirom da je odrastao u najopasnijoj četvrti grada Dallasa.

>>> Dream Team, ponedjeljak 23:30

U košarkaškoj karijeri zaigrao je za momčad Detroit Pistonsa koje su tada nazivali „Bad Boysima“. Tamo je sjajno uklopio svoj pomalo divlji karakter te ga usmjerio na pravi način. Nekako se čini da je pravo oslobođenje Rodman doživio početkom devedesetih godina, kada je počeo svako malo bojati kosu i na taj način privlačiti i pozornost van terena. Negdje u to vrijeme, napustila ga je i supruga Annie, te od njega i odvela kćerku Alexis. To je negativno tjecalo na Rodmana, te je po vlastitim riječima proveo noć u automobilu sa sačmaricom, razmišljajući o samoubojstvu. Ipak, ubrzo nakon toga, čini se da se Dennis oporavio. Započeo je kratkotrajnu vezu s kraljicom popa Madonnom, koja je htjela da isključivo on, postane otac njenog djeteta. Nakon toga nastavio je iznenađivati i šokirati javnost. Najavio je svoje vjenčanje, da bi se na kraju, kada su novinari stigli, on sam pojavio u vjenčanici rekavši da se ženi za samog sebe! Ipak, ubrzo je stupio i u drugi brak, sa starletom Carmen Electrom, no nakon samo deset dana brak je raskinut. Ipak, 2003. se skrasio s Michelle Moyer koja mu je rodila sina i kćer.

Postoje još mnoge kontroverze vezane uz Rodmana. Tako spomenimo da je nekoliko puta uhićivan radi nasilja i vožnje u pijanom stanju, a prije tri godine prijavio se i u kliniku za odvikavanje od droge. Također, u njegov dom u Kaliforniji, više od sedamdeset puta morala je doći policija kako bi prekinula lude tulume, za koje je Toni Kukoč, bivši Rodmanov suigrač izjavio kako ih je jako teško „preživiti“. No ne vezuje se Dennisa samo uz divljavštvo i tulume. Poznat je i po svom vegeterijanstvu, te je postao prvi muškarac koji se skinuo gol za PETA – inu kampanju. Također, valja spomenuti da čovjeku ništa nije strano, te je tako prije par godina, zatekavši se u Zagrebu, gostovao u Malnarovoj „Noćnoj mori“.

Sve u svemu, da ovakva osoba ne postoji u svijetu sporta, valjalo bi ju izmisliti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju