On diže 200 kg u benchu, po njemu su se nazivali stadioni u Austriji i on je Mr. Olympia. Njegovi filmovi su zaradili milijarde dolara, a bio je i ostao brand akcijskog filma. Herr Arnold!

Upišete li u Wikipediu ime Arnolda Schwarzeneggera naići ćete na toliko materijala i kada bi to ukoričili vjerojatno bi dobili knjigu deblju od telefonskog imenika grada Zagreba.

Na našem portalu nemamo vremena za presjek karijere 'der große manna' te Vam predstavljamo samo večerašnji film. Film 'Osveta' je snimio 2002. godine, a u njemu glumi i prekrasna talijanska glumica Francesca Neri. Film je kritika pohvalila, a naišao je i na pozitivne reakcije publike.

Devedesetih godina, snimivši 'Terminatora', 'Istinite laži' i 'Posljednjeg akcijskog junaka', Arnold je glasio za ultimativnog akcijskog junaka Hollywooda. Kasnije je s filmovima uglavnom doživio neuspjehe, a dugo godina nije uopće glumio s obzirom da se posvetio političkoj karijeri i obnašanju dužnosti guvernera Kalifornije. Ipak, nakon završetka dužnosti, Arnold je najavio povratak filmu, što je dobra vijest za sve fanove najpoznatijeg Austrijanca na svijetu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju