Nova TV i ove će godine svojim gledateljima pružiti nezaboravan Božić prepun veselja i čarolije najljepšeg blagdana! Smjestite se ispod dekica uz filmove na Novoj TV koja će unijeti pravu božićnu čaroliju u vaše domove!

Nova TV i ove će godine svojim gledateljima pružiti nezaboravan Božić prepun veselja i čarolije najljepšeg blagdana! Pahuljicama, okićenim božićnim drvcima, predivnim zimskim mirisima i okupljenim obiteljima pridružit će se najveća doza veselja koja će se širiti putem malih ekrana u neizostavnim i omiljenim filmovima bez kojih ovaj blagdan ne bi bio potpun. 

Pripreme za Badnju večer neka započnu što ranije ujutro uz vječni dječji klasik uz koji su odrastale generacije – ’Pipi Dugu Čarapu’ (´Pipi Duga Čarapa´, 24.prosinca)! Niti Božićno jutro neće proći bez njenih simpatičnih avantura, ovog puta u filmu Pipi ne želi odrasti (´Pipi ne želi odrasti´, 25.prosinca) 25. prosinca.

Ono što će ispuniti 24. prosinca, jesu filmovi bez kojih ne prolazi niti jedan Božić: ’Jack Frost’ (´Jack Frost´, 24.prosinca) o jednom posebnom snjegoviću, ’Vilenjak’ (´Elf´, 24.prosinca) s Willom Ferrellom i ’Fred Mraz’ (´Fred Claus´, 24.prosinca) koji nas upoznaje s bratom Djeda Mraza. 

 

Večernji program ponudit će predivnu dramu pod nazivom ’Priča o Isusovom rođenju’ (´Nativity Story´, 24.prosinca) te urnebesnom komedijom u kojoj Tim Allen i Jamie Lee Curtis pokušavaju pokazati ’Kako preskočiti Božić’ (´Christmas with the Kranks´, 24.prosinca)!

U božićnu večer ulazimo s animiranim filmom ’Ples malog pingvina’ (´Happy Feet´, 25.prosinca), nagrađenim Oscarom za najbolji animirani film. Priča je to o jedinstvenom pingvinu koji, za razliku od svih ostalih pingvina, ne zna pjevati, ali zato opako pleše! Rasplesani Mumble pružit će obilje veselja cijeloj obitelji i dokazati da ako ostanemo vjerni onome što jesmo, zaista možemo promijeniti svijet!

Na dan Božića očekuju vas akcijska komedija ’Paul Blart: Policajac iz shopping centra’ (´Paul Blart: Mall Cop´, 25.prosinca), nakon čega slijedi komedija ’Četiri Božića’ (´Four Christmases´, 25.prosinca) u kojoj Reese Witherspoon i Vince Vaughn na Božić odluče posjetiti svoje rastavljene roditelje. Također, obitelj Griswold ove je godine s nama kako bi nam pružila ’Najluđi Božić’ (´National Lampoon´s Christmas Vacation´, 25.prosinca)! 



I narednih dana nastavlja se odlična filmska ponuda na Novoj TV uz romantičnu dramu ’Blefer’ (´Lucky You´, 26.prosinca) s Drew Barrymore i Ericom Banom. Gledatelje također očekuje tinejdžerska komedija ’Sve što djevojka može poželjeti’ (´What a Girl Wants´, 27.prosinca) o djevojci koja saznaje da joj je otac poznati britanski političar, kao i košarkaška komedija ’Poluprofesionalac’ (´Semi-Pro´, 27.prosinca) s Willom Ferellom i Woodyjem Harrelsonom.

Udobno se smjestite ispod dekica jer će filmovi na Novoj TV unijeti pravu božićnu čaroliju u vaše domove!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju