Večeras na našem programu u našem 'filmskom terminu' nakon serije 'Izgubljena čast' pogledajte napeti triler 'Kad stranac nazove'!

KAD STRANAC NAZOVE - SRIJEDA 22.25

Glume: Camilla Belle, Tommy Flanagan, Katie Cassidy, Tessa Thompson, Brian Geraghty

U ovome filmu temeljenom na istoimenoj priči srednjoškolka pod imenom Jill Johnson (Camilla Belle) čuva djecu preko noći, u kući na brežuljku. Kad djeca zaspe cijela kuća joj ostaje za istraživanje, uobičajeno svaki put, namjesti alarm i zaključa vrata. Ali tada najednom zazvoni telefon i glas s druge strane poruči joj da provjeri gdje su djeca. Strah se pretvori u paniku kada Jill shvati da joj se nepoznata osoba javlja iz same kuće.

DRŽAVNO VLASNIŠTVO - ČETVRTAK 23.25

Glume: Beanie Sigel, Damon Dash, Michael Bentt, Omillio Sparks, Christopher Ries

Trojica zloglasnih gangstera vode krvavu bitku za prevlast u gradu. Nekadašnji gangsterski savezi su se razbili te je cijelo životno prijateljstvo stavljeno na kušnju različitim dogovorima između članova skupina te raznim dvobojima do smrti. Izdaje, krađe i obmane između članovima gangsterskih skupina u konačnici dovedu do jezivog obračuna na hladnim i nemilosrdnim ulicama grada Philadelphie.

SMRTONOSNO ORUŽJE 3 - PETAK 22.00

Glume: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Stuart Wilson

Dva policajca u teškoj muci pokušavaju deaktivirati bombu koja je dovoljno jaka da sruši osmerokatnicu u kojoj se nalazi. Stariji od njih dvojice Roger Murtaugh (Danny Glover) želi igrati na sigurno i pozvati specijalce. Njegov partner Martin Riggs (Mel Gibson), međutim, želi odmah djelovati. U ovom nastavku tijekom patrole, Riggs i Murtaugh pokušavaju spriječiti pljačku blindiranog auta, na njihovo iznenađenje, shvaćaju kako pljačkaši imaju metke koji probijaju pancirke. Riggs i Murtaugh, zajedno s narednicom iz Unutarnje kontrole, Lornom Cole (Rene Russo) otkrivaju kako se bivši okrutni policijski časnik Jack Travis dočepao opasne municije iz spremišta policije Los Angelesa.

BATMAN I ROBIN - PETAK 00.10

Glume: Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Chris O'Donnell, Uma Thurman, Alicia Silverstone

Kad se zli gospodin Ledeni (Arnold Schwarzenegger) udruži s ubojitom Otrovnom Ivy (Uma Thurman) u namjeri da zalede Gotham City i unište stanovnike toga grada, čini se da je kucnuo kraj Batmanu (George Clooney) i Robinu (Chris O'Donnell). Međutim, dolaskom Batgirl (Alicia Silverstone) dinamični duo postaje nadmoćni trio u četvrtom nastavku ovog serijala.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju