Današnji Dnevnik Nove TV ekskluzivno donosi prvi predsjednički intervju s Kolindom Grabar Kitarović.

Dnevnik Nove TV ekskluzivno donosi prvi predsjednički intervju s Kolindom Grabar Kitarović. Ivani Petrović odgovarala je na pitanja ne samo o odnosu s premijerom Milanovićem, nego i što će sutra razgovarati s braniteljima, otkrila je nove detalje o preseljenu u Visoku te s kakvim porukama putuje u BiH.

Prvi put od kada je pismenim putem pozvala premijera Zorana Milanovića na ostavku, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pojasnila je svoj potez.

'Ne, nisam pogriješila. Napravila sam to svjesno, kako bih demonstrirala koliko je takva vrsta komunikacije uzaludna i kako takvim načinom komunikacije možemo samo izgubiti i jedni i drugi. Ovakvim načinom, na koji je premijer Milanović meni poslao pismo, a da ga ja uopće nisam dobila, nego sam o njemu čitala u medijima, dok sam ja istovremeno njemu najavila inicijativu za sazivanje sjednice Vlade sukladno svojim ustavnim ovlastima, i u kojem sam najavila nekoliko tema. Dakle, ja sam iz medija pročitala nešto što je bilo potpuno protuustavno, gdje on mene poziva na davanje konkretnih mjera, njihovih učinaka i financijskih i svih drugih. Odgovorila sam mu na takav način zato što svi mi u svemu ovome moramo surađivati', odgovorila je Grabar Kitarović.

U ekskluzivnom razgovoru za Dnevnik Nove TV s Ivanom Petrović predsjednica objašnjava kako ona i dalje želi suradnju. Cijeli intervju ne propustite u 19:15 u Dnevniku Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju