Pozitivan niz donacija nastavit će se budete li i dalje slali vaše felfieje!

Brojni felfieji koji pristižu na našu adresu dosegli su još jednu brojku od 150 povodom čega je Nova TV u suradnji sa Sparom ostvarila novu donaciju. Ovoga puta hranu za životinje donirali smo štićenicima udruge 'Indigo' koja se brine o zlostavljanim i napuštenim životinjama te ih treninzima resocijalizira.

'To nisu psi s ceste koji su takvi rođeni. Oni su u ljudskom društvu, uz svoje bivše vlasnike postali takvi kakvi jesu ', rekla je Dora Periš, suoosnivačica Udruge.

POGLEDAJTE VIDEO:


'Najponosniji smo kada je pas udomljen. Također, imamo u centru psiće koji nisu udomljeni, ali pomažu našim volonterima da se uče s takvim specifičnim psima ', rekao je Neven Kovačević, instruktor za obuku pasa.

'Zahvalit ću se puno Novoj TV, na ovoj prekrasnoj donaciji. Svakak donacija nam jako puno znači i hvala svima što nam pomažu i na ovaj način', dodala je Dora.


Pozitivan niz donacija nastavit će se budete li i dalje slali vaše felfieje, zato počnite već sada. Svoje felfieje šaljite putem #FelfieHR, na mail felfiehr@novatv.hr ili ih uploadajte izravno na stranicu Farme.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju