Završio je uspješan projekt Humanitarna razmjena & aukcija dresova kroz koji ove blagdane pomažemo Udruzi Kamenčići.

Put koji je započeo početkom rujna, jučer je i službeno finaliziran objavom konačnog iznosa prikupljenog u sklopu projekta Humanitarna razmjena i aukcija dresova koji smo provodili u partnerstvu s humanitarnom akcijom Prvi korak prema samostalnom stanovanju u organizaciji Udruge Kamenčići.

U ovom trenutku možemo reći da smo zahvaljujući svim sudionicima razmjene i aukcije, donatorima u live podcastu i partnerima portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu stvarno napravili jedan ozbiljan prvi korak prema samostalnom stanovanju Kamenčića.

Ukupno smo kroz projekt za humanitarnu akciju prikupili 20.739,09 eura što je 12,2 posto ukupnog iznosa koji je udruzi potreban za gradnju objekta za njihove korisnike.
Također, s ciljem transparentnosti, s vama dijelimo i popis svih komada s aukcije uz iznose za koje su prodani u sklopu naše aukcije za ukupni iznos od 10.302,00 eura.

Vjerovali smo da možemo pokrenuti veliki broj pratitelja ovog projekta, ali ni približno nismo očekivali ovakvu podršku.

Hvala vam što ste nam pomogli da svi zajedno ovih blagdana pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju