Već drugu godinu zaredom, u sklopu popularnog televizijskog programa, hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nova TV pokazuje da je dužnost svakog od nas pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Saša Lozar apsolutni je pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato, a u ime Nove TV, Saša je svojom pobjedom osigurao i donaciju od 40 tisuća kuna Hrvatskom forumu za borbu protiv raka dojke 'Europa Donna'. Već drugu godinu zaredom, u sklopu popularnog televizijskog programa, hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Nova TV jasno pokazuje da je dužnost svakog od nas pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Riječ je o emisiji koja osim svog zabavnog ima i prijeko potreban humanitarni karakter. Svaka sezona ima ukupno 12 epizoda, te ujedno toliko i donacija.

Naime, na kraju svake epizode showa prema izboru natjecatelja koji je pobjednik, jednoj humanitarnoj udruzi donirao se iznos od 10.000 kuna. Udruge kojima je Nova TV kroz jedanaest epizoda druge sezone showa donirala sredstva su: Udruga Jak kao Jakov, Udruga Svjetlo, Udruga Srce, Udruga Baranjski leptirići, Udruga Veliko srce malom srcu, Udruga Nada, Udruga Kamenčići, Udruga Slatki život, Udruga za obitelj Volim Život, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu te Centar za poremećaj hranjenja BEA.


Svi natjecatelji u ovom popularnom showu sudjeluju do samog finala, a na kraju je jedan pobjednik koji svojim trudom i kreativnošću donosi 'pobjedu' nekome kome je ona stvarno potrebna. Prošle godine je donaciju u iznosu od 40 tisuća kuna dobila udruga Društva osoba s invaliditetom 'Zvijezdice' iz Gunje, a ove godine glavna donacija TLZP-a pripala je Europi Donni.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju