Druga sezona popularne rubrike inMagazina "Petkom s Petkom" počet će prošnjom pred nekoliko tisuća ljudi.

Na koncertu Ivana Zaka na ovogodišnjem Rujanfestu, Mišel Kušer iz Novske odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku Amaliu Lekić. Nakon što je Amalia rekla 'DA' pred oduševljenom publikom, par je otišao na probno vjenčanje, gdje ih je dočekalo još veće iznenađenje - kumovi Ivan Zak i Jelena Rozga.

'Da nije bilo kamera tko zna koliko bi potrajao taj vjenčani poljubac', rekla je kuma Rozga, koja je priznala da su budući mladenci bili toliko u šoku, jer nisu mogli vjerovati što se sve događa oko njih. Kako je izgledala prošnja i probno vjenčanje, gledatelji će moći provjeriti ovoga petka u 17.25 sati na Novoj TV.

 

Petkom s Petkom, rubrika je u kojoj voditelj Dalibor Petko priređuje iznenađenja gledateljima inMagazina. I u drugoj sezoni princip ostaje isti i svi oni, koji dragim osobama žele priuštiti nezaboravno iznenađenje, prijave mogu slati na petko@novatv.hr

Upadi na rođendane, djevojačke večeri pa čak i na svadbe samo su neka od iznenađenja koja gledatelje inMagazina očekuju u još uzbudljivijoj drugoj sezoni: 'Već sada možemo najaviti da će se Goran Karan okušati kao instruktor vježbanja, a Željko Samardžić će glumiti tehničara koji dolazi popraviti kompjuter.' najavljuje Petko.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju