Andrej mu poručio: Možeš u najbolju ruku biti kuhar u nekom perifernom zatvoru!

Nedjeljna epizoda MasterChefa donosi brojne zanimljive obrate i još jedno ispadanje iz showa. Kako je ostalo samo nekolicina najboljih, sudbina preostalih kuhara amatera u MasterChef kuhinji je neizvjesna, a žiri im je jasno dao do znanja kako će o njihovom ispadanju odlučivati isključivo nijanse i detalji.



Sad se lagano približava i kraj. Nekako se svi moramo fokusirati i gurati što bolje znamo i umijemo. Samo će jedan preživjeti.“ komentirat će Ratko, dok će Robert dodati: „Došlo je vrijeme da svaki put netko ispadne i utisno smo došli, što se kaže i grizemo, radimo..“

Vođa pobjedničkog tima ove nedjelje neće birati glavnu namirnicu, već će tu čast prepustiti nekome drugom po vlastitom nahođenju, a odabir će pasti na Elenu, što se njoj neće pretjerano svidjeti. „On je stvarno čuk-čuk. Mislim, da ja idem birati namirnicu, i još me poznaje! Ja ne znam zašto je on to sebi, meni i svima ostalima napravio. To je čista glupost. Mislim ubit ću ga radi ovoga.“ komentirat će Elena, a što će izabrati i hoće li kandidati biti zadovoljni njezinim odabirom, doznajte ove nedjelje.



Neće biti prvi put u MasterChef kuhinji da kandidat u dućanu zaboravi uzeti glavnu namirnicu, a upravo to dogodit će se Ratku. Kako će uzeti pivo kao jednu od dodatnih namirnica, a zaboraviti glavnu, Dino će zaključiti da Ratka čeka 30-minutna pauza od kuhanja te dodaje: „Pivo ima, špek bu si narezal..“ na što će Ratko komentirati: „Žiri se zeza, oni se mogu zezati, a ja nemam taj luksuz da se zezam. Morat ću što brže raditi, koristiti obje ruke, pokušat se fokusirati i zanemariti strah od ispadanja koji me u trenutcima hvata!“



Dinu na zub stat će Ivana. Nakon posjeta njezine radne površine gdje će žiriju Ivana kazati kako nikad ne kuha s tom vrstom mesa, Dino će kazati: „Moram iskreno priznati da ako još jednom čujem: ja ovo radim prvi put, ovo nije moj komad ovog ili onog mesa, osut ću se!“ na što će se Andrej nadovezati: „To obično koriste da bi opravdali neprimjenjivanje osnovnih tehnika.



Posebno dramatičan trenutak bit će na kušanju Ratkovog jela. Iako će zaboravit glavnu namirnicu, Ratko će ipak od dodatnih namirnica uspjeti spremiti jelo za žiri, no naići će i na odbijenicu. Radovan će zaključiti kako je Ratkova misao vodilja raskoš i da se ranije rodio sigurno bi bio glavni kuhar nekom od Lujeva, dok će mu Andrej poručiti: „A s obzirom da si se rodio danas možeš u najbolju ruku biti kuhar u nekom perifernom zatvoru!“ S obzirom na komentare, Ratko će po povratku na svoje mjesto, tanjur baciti u kantu za smeće. „Malo su bezobrazni sa svojim komentarima.' komentirat će Ratko kritike žirija.

Ni ovoga puta suza u MasterChefu neće nedostajati. Eleni, koja će birati glavnu namirnicu Andrej će poručiti: „Ovo jelo nema veze s mozgom, a još manje ima veze s gastronomijom!“ što će nju posebno pogoditi i neće moći suspregnuti suze.

Ove nedjelje u goste dolazi kuhar Dragan Dragojlović Gaga, freelancer chef i konzultant, dizajner jela u mnogim kampanjama i TV reklamama, kreator menija gomile prestižnih restorana, ali i nekadašnji Dinov sous-chef. Kandidati koji završe u Stres testu, imat će izazov replicirati Gagino jelo. O kakvom se jelu radi i tko će u tome uspjeti, a tko će biti manje uspješan pa će napustiti MasterChef gledatelji imaju priliku doznati u nedjelju od 22 sata na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju