Ove nedjelje gledatelji Nove TV upoznat će obitelj Volić koja živi u malom stanu od 30m2. Stan je u vlasništvu Gordane Volić, majke troje djece koji je naslijedila od svoje majke. Kao i svakoj majci njoj su djeca na prvom mjestu te ih ona i suprug Alen odgajaju s puno ljubavi i razumijevanja.

Ove nedjelje gledatelji Nove TV upoznat će obitelj Volić koja živi u malom stanu od 30m2. Stan je u vlasništvu Gordane Volić, majke troje djece koji je naslijedila od svoje majke. Kao i svakoj majci njoj su djeca na prvom mjestu te ih ona i suprug Alen odgajaju s puno ljubavi i razumijevanja. Suprug Alen jedini je zaposlen u obitelji. Najveća briga su im djeca. Njihov devetogodišnji sin ima astmu, za koju Gordana krivi vlagu koja se prožima po cijelom stanu, zidovima i podu. Gordanina najveća želja je sanirati/obnoviti zidove i pod. Pod je obložen laminatom, a ispod laminata se nalazi parket koji trune i iz kojeg izlaze mravi i nepodnošljiv smrad vlage. Najviše vremena provode u kuhinji koja je ujedno i dnevni boravak, dok u drugoj prostoriji svi zajedno spavaju.

Zbog financijskog problema ne mogu si priuštiti ni toplu vodu u kuhinji, točnije nemaju uopće sproveden bojler, griju se na struju te im to financijski isto ne pomaže.  Iako su svi stisnuti jedno uz drugo, Gordana drži sve pod kontrolom, Leon i Lana su odlični učenici te ponos svojih roditelja, a ni mali Neo ne zaostaje sa svojim napretkom.

Potaknuti njihovim teškim uvjetima ekipa 'Radne akcije' ne može ostati ravnodušna te tijekom radova odluči promijeniti nacrt te ih iznenaditi novim razmještajem. Potaknuta njihovom odlukom, Minea odluči pripremiti par iznenađenja za obitelj Volić, a jedno sasvim posebno za Gordanu i Alena. Ipak njihove emocije kada ugledaju svoju novi dom su one emocije koje Minei mogu natjerati suze u oči.

Ne propustite novu epizodu 'Radne akcije' u nedjelju u 20.50 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju