Tim "Radne akcije" pomoći će potrebitima i darovati im dom o kakvom cijeli život maštaju!

Prekrasan topao dom u kojem se obitelj osjeća ugodno i sigurno, prostor za dječju igru, dnevni boravak za okupljanje cijele obitelji, veliki stol za zajedničke obroke, kuhinja, kupaona. To je dom kakvoga svatko od nas zaslužuje, ali nažalost to je nekim obiteljima tek nedostižan san.

Serija humanitarnog karaktera Radna akcija može taj san pretvoriti u stvarnost. Voditeljica serijala Renata Končić Minea i njen veseli tim pomoći će potrebitim obiteljima, onima koje je sreća zaobišla. Nezaposlenost, siromaštvo, teška bolest ili smrt člana obitelji, okrutnom igrom sudbine može zadesiti svakoga od nas, a takvim obiteljima tim Radne akcije olakšat će život i darovati dom o kakvom cijeli život maštaju. Ekipa Radne akcije pokazala je suosjećanje prema obiteljima koje nisu imali toliko sreće u životu, te si je zadala težak posao.

Obitelj je poslana na odmor, a za to vrijeme ekipa Radne akcije će napraviti nemoguće – u samo nekoliko dana njihov će oronuli dom pretvoriti u dom iz njihovih snova. Minea i vođa radova Ante moraju prvo napraviti plan, a onda moraju poduzeti sve da ga i ostvare.

Prvi nastavak pogledajte u nedjelju, 7. lipnja u 21:15h na Novoj TV, a više informacija o seriji pročitajte u press kitu - Radna akcija

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju