I danas će televizijski lokal na adresi Nad lipom 35 ugostiti niz poznatih pjevača.

2. studenog
U današnjem izdanju glazbeno-humorističnog showa, gledatelje i goste u svima omiljenom lokalu 'Jel' me netko tražio' bit će legendarne Maja Blagdan i Matija Vuica. Dođite po svoju dnevnu dozu glazbe i smijeha na adresu Nad lipom 35!

3. studenog
Danas će do stana Picekovih dopirati puno glazbe iz popularnog lokala 'Jel me netko tražio?'. Naime, današnji glazbeni gosti su Vlatka Pokos, Danijela Martinović, Divlje jagode, a u duetu će zapjevati i Leo i Sandi. Kako će Piceki podnijeti ove silne glazbene brojeve? Vlatka će dati ekskluzivan intervju za 'Zvjezdani trach'. Otkrit će Nini kako nikada ne bi pristala živjeti u nekom velikom gradu. Zašto je Vlatki ipak draži život u manjem gradu? Ona će pokušati objasniti Nini: 'Zato jer kad i ne znaš što radiš, netko drugi to zna...' Vlatka će Nini pričati o braku i davati ljubavne savjete, a Sandi i Leo će pak prije odlaska na binu pokušati u popularnom lokalu pojesti škampe. Štefek će svima u lokalu prepričavati svoje nove avanture, ovaj put iz pustinje...

4. studenog
Ivana Banfić, Mucalo, Alan Hržica, Žana i grupa Karma nastupit će u najglasnijem televizijskom lokalu. Rebeka Palisander pala je u nesvijest. No nije na nju naletio auto, već je ostala bez svijesti od šoka – nikad prije nije doživjela da ju je vozač propustio preko ceste. Bit će to ujedno i prilika da Doline ispriča svoje iskustvo na brzim prometnicama, a Barmen će se pohvaliti sa svojim 'novim' starim BMW-om. Policajac je ipak školovan pa se razumije u promet. Ili možda ipak ne?

5. studenog
U najglasnijem lokalu na televiziji, danas nastupaju Blanka Došen, skupina Feminem, Minea i Zdravko Škender. Hoće li se prosvjednici pojaviti i nakon ovotjednih gostiju u popularnom lokalu? Rebeka je primijetila kako Maji svaki dan u kućnu posjetu dolazi liječnik. No, Maja će otkriti kako je ona zapravo u savršenom zdravstvenom stanju. Doline je dogovorio s Mickom - Rolling Stones dolaze u Mokošicu! Hoće li uspješni menadžer slavne rokere dovesti i u lokal 'Jel me netko tražio?' ?

6. studenog
Danas će u lokalu 'Jel' me netko tražio?' biti nadasve zabavno, ali i poprilično bučno. Zašto? Jer u današnjem nastavku 'Nad lipom 35' glazbeni gosti su Alen Islamović, Dalmatino, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, Vlado Kalember, te Jurica Pađen i Aerodrom. Uz ovo šaroliko i mnogobrojno glazbeno društvo zasigurno neće nedostajati zabave, smijeha i dobre glazbe!

>>>> Nad lipom 35, 9.-12. studenog

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju