Pod nazivom ''Hrvatska pomaže'' u Zagrebu, Splitu i Rijeci održani su koncerti kojima se prikupljala pomoć stradalima u poplavljenim područjima.

Pod nazivom ''Hrvatska pomaže'' u Zagrebu, Splitu i Rijeci održani su koncerti kojima se prikupljala pomoć stradalima u poplavljenim područjima Slavonije. Svojim su glasom pomogli i Hladno Pivo, Elemental, Severina, Massimo, Colonia, Psihomodo Pop, Neno Belan i Fiumens, Goran Bare i Majke, Silente, Ivan Zak, Vatra, Novi Fosili, Leteći Odred, Mejaši, Begini, Libar, TBF, Goran Karan, Gibonni, Jelena Rozga, Atomsko sklonište, Gustafi, Let 3, Urban & 4. U emisiji pogledajte izvještaj s koncerata.
Splitska pjevačica Lidija Bačić nakon uspješnih singlova ´Vozačka dozvola´ i ´Viski´, ima novi potencijalni hit. Pjesma ''Nasmij se, sestro'' prva je u nizu pjesama nastala u novoj suradnji s hitmejkerom Mirom Buljanom. Lidija otkriva planove za ovo ljeto, ali i koji bi to trenutak s pozornice najradije zaboravila te kako se priprema za nadolazeći Splitski festival.
U prvoj reportaži iz Ruande, zemlje tisuću brežuljaka i osmijeha, ekipa inMagazina vodi vas u njihovo tradicionalno selo IbyIwacu. U želji da pokažu svoju kulturu i nasljeđe ovi Afrikanci demonstrirali su svoj ples, pokazali ljekovite pripravke lokalnog vrača, a inMagazin bio je i na njihovom vjenčanju.


Propuštene emisije InMagazina pogledaj na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju