Odlazak Terminatora sprječava Đorđević u posljednjem trenutku.

32.ep - 17. veljače

Odlazak Terminatora sprječava Đorđević u posljednjem trenutku. Dok se bavi kuhinjom neženja traži posao preko oglasa. Bobi je stigao poziv... Giga je u očaju malo "potegnuo"... Violeta i dr. Lukšić su pred brakom... Boba se pakira i odlazi na odsluženje kazne.


33.ep. - 18. veljače

Terminatorova bivša obitelj uspješno se slaže sa sadašnjom. Očekuju se, na više strana, ženidbene novosti.. Strani partneri ne žele se prilagoditi našem načinu upravljanja: Dipon hoće da vidi samo Kurčubića. U kavani gdje Nina pjeva, Kurčubić dovodi Dipona. Na pomolu je nova ljubav... U Sašinom poduzeću Majkić slabi, Koka se deblja, a firma se oporavlja.


34.ep - 19. veljače

Majka Emilija savjetuje Violetu kako da riješi svoju nerješivu situaciju. Kao iskusan pedagog, Emin prijatelj profesor Marković, Terminator, odlazi u Padinsku skelu da posjeti Bobu koji će ga zamoliti za određenu intervenciju. U toku je i velika scena između doktora Lukšića i dobro posavjetovane Violete... Upoznajemo nov lik - Lukšićevog oca, šjor Luju...


35.ep - 20. veljače

Lujo Lukšić "uzima stvar u svoje ruke", donosi izgubljenu povlasticu za vožnju Violeti i u kući Po-padića nailazi na pravog sugovornika - ujka Kostu... Kod Saše se sprema događaj s dalekosežnim posljedicama: izvjesni Krkić odlazi u mirovinu, a Koka na trudničko bolovanje... Kurčubić, uprkos tome što je "riknuo" ide u Pariz, uz svesrdnu podršku Jataganca. Ema pomaže Terminatoru da napravi domjenak za Đorđevićevu gošću...


36.ep - 21. veljače

Terminatorova žena i punica stižu na zakazanu večeru - nažalost nešto ranije... pokušavaju izgladiti situaciju, a Đorđević doživi infarkt... Krkić insistira na pitanju gdje je Ciganovićeva žena, a sve to zbog bodova za stan. Dara se konačno razvela i ponovo je slobodna te može birati. U zatvoru Boba se opet sukobljava sa zatvorenicima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju