Vrlo je vruć dan i Matt se hvali svojim novim mobitelom koji može snimiti bilo koji zvuk za zvuk zvona. Kad Matt izgubi mobitel, Fi mu pomaže u potrazi, ali bez uspjeha.

1.ep. - 6. rujna

Vrlo je vruć dan i Matt se hvali svojim novim mobitelom koji može snimiti bilo koji zvuk za zvuk zvona. Kad Matt izgubi mobitel, Fi mu pomaže u potrazi, ali bez uspjeha. Ne znaju da su životinje uspjele snimiti svoje glasove kao novi zvuk zvona. Kad Fi i Matt nazovu njegov broj i začuju mukanje krave, pretpostave da je to krava Mo, a ne mobitel. Svi su zbunjeni, ali Tom i Riff prvi su koji shvate što se događa.

2.ep. - 7. rujna

Matt i Fi odluče izvesti predstavu da se svi zabave. Matt uvježbava svoje mađioničarske trikove, no Fi ne želi otkriti svoj nastup. Zločesti Rev također izvodi mađioničarski trik, tijekom kojeg sve životinje nestanu. Tako glasno pokreće svoj motor da ih sve uplaši i otjera. Traktor Tom ponovno ih sve okupi – osim jedne. Svima na predstavi sviđaju se Mattovi smiješni mađioničarski trikovi, a Fi predstavlja svoju tajnu točku – naučila je ovce disko plesu s nevjerojatnim završetkom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju