Matt nema sreće u ličenju Fiine kuće, a Whinny odbija vježbati.

10.ep - 25. studenog

Matt nema sreće u ličenju Fiine kuće, a Whinny odbija vježbati. Pitanje je hoće li danas na farmi Springhill išta ići po planu.
Fi pokušava uvjeriti Whinny da bi trebala vježbati kako bi ostala u formi i zamoli Traktora Toma da napravi preponu na pašnjaku. Buzz želi pomoći, ali Fi mu kaže da je premalen. Buzz mrzi kad mu kažu da nije dovoljno velik za težak posao i odučan je pokazati svima kako je velik. Matt pokušava oličiti Fiinu kuću kao iznenađenje, ali na kraju to ispadne teže nego što je mislio.

11.ep - 26. studenog

Nestašni Buzz želi pokazati Fi da je izvrstan radnik, no kada otkrije da se ne može mjeriti sa snažnim Traktorom Tomom, osmisli podmukao plan. Fi čeka puno posla. Nakon što ne uspije pokrenuti Tomov motor, očajna Fi dopusti Buzzu da obavi Tomov posao. No iako daje sve od sebe, Buzz se ne može usporediti s Tomom, njegovom snagom i spretnošću. Kada Fi zapne u grmlju, Buzz zna da joj samo Tom može pomoći te ponizno pokaže Mattu gdje je skrio njegov motor.

12.ep - 27. studenog

Svi se pripremaju za zabavu uz krijes. Tom pomaže Fi podignuti stari ormar na hrpu kada u njemu otkriju dvije zanimljive stvari: najprije Fi ugleda stare djedove fotografije, a potom Tom nađe kutiju s lokotom. U međuvremenu, Matt pokušava naći blago svojim detektorom metala, ali bez uspjeha.

13.ep - 28. studenog

Iako su Fi i Tom pozvani na maškare u Beckton, ne mogu ići jer se sprema veliki pljusak i moraju na vrijeme pokupiti mrkvu. Fi i Tom su se jako radovali maškarama. Fi predloži da umjesto njih idu Matt i Rev, ali Matt ima bolju ideju. Dok Tom pomaže Fi u polju, Matt okupi sve životinje za prve maškare na farmi Springhill! No organizacija je teža nego što je Matt mislio…

14.ep - 29. studenog

Fi pokušava oraspoložiti tužnu Whinny, no to joj nikako ne uspijeva. Svi se pitaju je li Whinny bolesna. U međuvremenu, Matt nađe svoju staru gitaru te zasvira Tomu, Buzzu i Revu. Oni se pritom dobro zabavljaju pa im Tom predloži da osnuju bend. Možda će tako uspjeti razveseliti Whinny.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju