Nema igre za Traktora Toma jer ima pune ruke posla kad nogometna utakmica izazove strku na farmi.

5.ep - 18. studenog

Nema igre za Traktora Toma jer ima pune ruke posla kad nogometna utakmica izazove strku na farmi. Dan je za čišćenje neuredne staje. Fi obeća Tomu da će igrati nogomet, ali tek nakon što počiste staju. I Matt bi trebao čistiti staju, ali Rev se pokvario i Matt treba Fi da mu pomogne oko popravka. Uz pomoć Snickera i Ruffa, i uz puno truda, Tom i Wheezy dovedu staju u red. Vrijeme je za nogomet.

6.ep - 19. studenog

Treba brzo pokupiti pšenicu i spremiti je prije nego što počne kiša, ali Rev je više zabrinut oko svog izgleda. Wheezy je zauzet žetvom pšenice na farmi Springhill. Sprema se oluja pa Fi treba Revovu i Mattovu pomoć da spreme pšenicu prije nego što počne kiša. Rev nije sretan. Pokriven je blatom i želi se očistiti, a ne pomagati. U međuvremenu, uplašene ovce uspaniče se kad čuju glasnu grmljavinu. Kad pojure skloniti se, nađu se na nekim vrlo čudnim mjestima oko farme. Wheezy brzo utovari pšenicu na Toma i Reva i oni se utrkuju nazad do staje. Rev vodi, ali zbog odlaska do jezera kako bi se na brzinu oprao i smiješne igre sa Snickerom Tom ga prestigne, a on je čak i prljaviji nego prije.

7.ep - 20. studenog

Vjetrovit je dan na Springhill. Buzz ne bi smio biti vani, ali obožava se igrati na vjetru. Zabavlja se letenjem dok ga jak nalet vjetra ne ponese u drveće. Buzz je zapeo. Tom se pita gdje je Buzz i želi dam u Fi pomogne pronaći ga. No čini se da svi trebaju Fi da im pomogne. Mora pronaći patku Wack i ždrijebe Snicker ate maknuti Purdey iz kokošinjca prije nego što može krenuti u potragu za Buzzom. Svi se pitaju gdje je Matt.

8.ep - 21. studenog

Wheezy se osjeća beskorisno, ali Traktor Tom smisli način kako da se ponovno osjeća voljeno. Vrijeme je žetve na farmi Springhill. Fi i kombajn Wheezy imaju puno posla. I Riff je marljiv, cijeli dan sprema sve stvari koje nađe na farmi. Wheezyju odjednom poslije pa Fi treba posuditi novi kombajn kako bi završili žetvu. Wheezy je zabrinut da je iznevjerio Fi i umisli da će ga odvesti na auto-otpad. Zašto bi Fi zadržala starudiju poput njega, pitat će se. Wheezy odluči pobjeći. Kad Tom shvati da je Wheezy teško pogriješio, pojuri preko polja za njim.

9.ep - 22. studenog

Vrijeme je da svi pokažu svoju snagu i brzinu kad Traktor Tom pretvori pašnjak u savršeno sportsko igralište. Fi kupi Tomu fantastičnu novu opremu – nastavak za košnju. Tom i Fi odlaze na veliko polje da ga iskušaju. U međuvremenu, Matt obavlja posljednji trening za sportski dan u susjednom selu. Jedva čeka da pokaže kako je snažan. Tom je zadivljen Mattovom vještinom dizanja utega pa i sam želi pokušati. Kao i kokoši, i patke, i ovce. Fi je oduševljena kad Tom pokosi cijelo polje za upola manje vremena, ali Matt baš i nije sretan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju