Provedite jutro uz Traktor Toma!

7.ep. - 10. kolovoza

Vjetrovit je dan na Springhillu. Buzz ne bi smio biti vani, ali obožava se igrati na vjetru. Zabavlja se letenjem dok ga jak nalet vjetra ne ponese u drveće. Buzz je zapeo. Tom se pita gdje je Buzz i želi dam u Fi pomogne pronaći ga. No čini se da svi trebaju Fi da im pomogne. Mora pronaći patku Wack i ždrijebe Snicker ate maknuti Purdey iz kokošinjca prije nego što može krenuti u potragu za Buzzom. Svi se pitaju gdje je Matt.

8.ep. - 11. kolovoza

Wheezy se osjeća beskorisno, ali Traktor Tom smisli način kako da se ponovno osjeća voljeno. Vrijeme je žetve na farmi Springhill. Fi i kombajn Wheezy imaju puno posla. I Riff je marljiv, cijeli dan sprema sve stvari koje nađe na farmi. Wheezyju odjednom poslije pa Fi treba posuditi novi kombajn kako bi završili žetvu. Wheezy je zabrinut da je iznevjerio Fi i umisli da će ga odvesti na auto-otpad. Zašto bi Fi zadržala starudiju poput njega, pitat će se. Wheezy odluči pobjeći. Kad Tom shvati da je Wheezy teško pogriješio, pojuri preko polja za njim.

9.ep. - 12. kolovoza

Vrijeme je da svi pokažu svoju snagu i brzinu kad Traktor Tom pretvori pašnjak u savršeno sportsko igralište. Fi kupi Tomu fantastičnu novu opremu – nastavak za košnju. Tom i Fi odlaze na veliko polje da ga iskušaju. U međuvremenu, Matt obavlja posljednji trening za sportski dan u susjednom selu. Jedva čeka da pokaže kako je snažan. Tom je zadivljen Mattovom vještinom dizanja utega pa i sam želi pokušati. Kao i kokoši, i patke, i ovce. Fi je oduševljena kad Tom pokosi cijelo polje za upola manje vremena, ali Matt baš i nije sretan.

10.ep. - 13. kolovoza

Matt nema sreće u ličenju Fiine kuće, a Whinny odbija vježbati. Pitanje je hoće li danas na farmi Springhill išta ići po planu. Fi pokušava uvjeriti Whinny da bi trebala vježbati kako bi ostala u formi i zamoli Traktora Toma da napravi preponu na pašnjaku. Buzz želi pomoći, ali Fi mu kaže da je premalen. Buzz mrzi kad mu kažu da nije dovoljno velik za težak posao i odučan je pokazati svima kako je velik. Matt pokušava oličiti Fiinu kuću kao iznenađenje, ali na kraju to ispadne teže nego što je mislio.

11.ep. - 14. kolovoza

Nestašni Buzz želi pokazati Fi da je izvrstan radnik, no kada otkrije da se ne može mjeriti sa snažnim Traktorom Tomom, osmisli podmukao plan. Fi čeka puno posla. Nakon što ne uspije pokrenuti Tomov motor, očajna Fi dopusti Buzzu da obavi Tomov posao. No iako daje sve od sebe, Buzz se ne može usporediti s Tomom, njegovom snagom i spretnošću. Kada Fi zapne u grmlju, Buzz zna da joj samo Tom može pomoći te ponizno pokaže Mattu gdje je skrio njegov motor.

12.ep. - 15. kolovoza

Svi se pripremaju za zabavu uz krijes. Tom pomaže Fi podignuti stari ormar na hrpu kada u njemu otkriju dvije zanimljive stvari: najprije Fi ugleda stare djedove fotografije, a potom Tom nađe kutiju s lokotom. U međuvremenu, Matt pokušava naći blago svojim detektorom metala, ali bez uspjeha.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju