erija prati brojne uzbudljive pustolovine malene lokomotive koji se zove Tomica i njegovih brojnih prijatelja.

46.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Na otok je stigao karneval i Tomica jedva čeka vidjeti djecu kako se vesele. No prvo mora odvesti koke odvede u spremište. Tomica se boji da neće stići na karneval i Jurici padne na um ideja. No ideja ispadne loša.

47.epizoda - utorak 10. svibnja
Vlakovi prenose ugljen. Ivan smatra da je to dosadan posao i poželi avanturu. No stvari pođu po zlu. Tibor se zabrine i počne ga tražiti. Ivan je u rudniku i nitko ga ne čuje. Ubrzo otkrije nešto jako zanimljivo…

48.epizoda - srijeda 11. svibnja
Tomica ima slobodan dan. Denis je novi vlak koji je dobio važan posao. Budući da je jako lijen, počne glumiti da se pokvario i zamoli Tomicu za pomoć. No kad mu se plan izjalovi, Denis mora priznati Tomici istinu i obećati mu da će ubuduće biti koristan!

49.epizoda - četvrtak 12. svibnja
Zima je. Prvi vlak koji završi svoj posao, prevozit će božićne darove. Jurica se toliko žuri da ispadne iz tračnica! Ljutiti gospodin Klobučar kaže mu da je zbog njega nastao kaos i zastoj te da će zato darove preuzeti Edo. No njemu treba pomoć pa Jurica obeća da će biti oprezan.

50.epizoda - petak 13. svibnja
Zima je. Gospodin Slavko Klobučar najavi da je stigao novi spomenik za njihovu željeznicu. Tomica je uzbuđen jer ga mora pokupiti. Spomenik je pokriven ceradom, ali ima oblik vlaka. Tomica je uvjeren da spomenik prikazuje upravo njega pa se počne hvaliti pred drugima.

Epizode koje ste propustili pogledajte na Mojamini.tv!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju