Crtana serija za najmlađe edukativnog karaktera.

25.epizoda - subota 9. srpnja
Timmy i prijatelji su napravili maske. On je stavio masku dinosaura I počeo rikati kao T Rex. Timmy obožava svoju masku I ne želi je skinuti sve dok nije došlo vrijeme za nogomet. Tad je shvatio da ne možeš biti golman I imati masku dinosaura istovremeno i ne primiti gol..
U vrtiću djeca imaju vrt. Čaplja je Timmyju I svoj djeci dala malo sjemena I pokazala im kako da uzgoje biljku. Svima je uspjelo uzgojiti zdravu, zelenu biljku, osim Timmyju koji u svom lončiću ima samo mali tanki izdanak. Pjevao mu je, zamatao ga u šal, ali izdanak je ostao tanak. Čak se I Timmy iznenadio kad je vidio u što je izdanak narastao!

26.epizoda - nedjelja 10. srpnja
Timmy je bio oduševljen kada je vidio da sova izvodi mađioničarske trikove. Uvjeren da i on to može, Timmy je pokušao očarati prijatelje, ali izgleda da niti jedan trik ne uspijeva. Nakon što mu sova pokaže kako se trikovi izvode, Timmy shvaća da vježbom može postići savršeno izvođenje čarolija.
Čaplja pokazuje Timmyju i njegovim prijateljima kako se radi kolaž. No Timmy ubrzo ima ljepilo svuda po sebi I mnoge se stvari koje su skupili njegovi prijatelji zalijepe za njegovo runo. Stvar je još gora kad pače shvati da je nestala pernata nagrada.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju