Crtana serija koja oduševljava djecu širom svijeta, a glasove su likovima posudili David Kaufman i poznati dr. House –Hugh Laurie.

1.ep. - 3. rujna
Kada susjedima počnu nestajati mesne štruce, Stuart zaključuje da je za to kriv Kradljivac mesnih štruca. Gospođa Mali upravo priprema mesne štruce za dobrotvornu školsku priredbu, pa se Stuart i Jurica bace na veliki zadatak zaštite kuće od lopova. Zaključaju vrata, istreniraju psa čuvara i čak postave klopke. Pahuljica je odlučan uzeti mesnu štrucu za sebe, a za to okriviti Kradljivca. U međuvremenu gospodin Mali nadgleda Martu koja je u fazi kopiranja svega što vidi. Na kraju dečkima klopke upale - uhvate nevinog perača prozora, ali i pravog kradljivca, mačka Montyja.

2.ep - 4. rujna
Jurica je oduvijek radio makete vozila da bi ih Stuart vozio i sada želi ista prava za sebe - želi da mu roditelji dopuste da napravi i vozi vlastitu veliku maketu automobila. Gospodin i gospođa Mali shvaćaju da moraju biti fer i daju mu dopuštenje. U međuvremenu Marta konstantno prati Pahuljicu, na njegovo zgražanje - nosa ga uokolo, gura ga u svoja dječja kolica i prosipa želatinu od grožđa po njemu. Kad Jurica odveze svoj autić na vožnju kroz Central Park, papučica gasa se zaglavi.

3.ep - 5. rujna
Vrijeme je za zajednički piknik u tvrtki gospodina Malog i cijela obitelj Mali vrlo je uzbuđena. Jurica puno vježba nošenje jajeta u žlici nadajući se da mu ove godine jaje neće ispasti. Pahuljica je također uzbuđen – što se tiče ručka. Ali u namjeri da ukrade sendvič s tunjevinom, slučajno biva zaključan u košari za piknik i odnesen na njega. Na pikniku Stuart i Jurica natječu se u nekoliko disciplina, ali u svakoj pobijedi Donnie Krieble i njegova obitelj.

4.ep - 6. rujna
Napeta utrka maketa kamiona u parku završi tako da se Stuartov kamion prevrne. Jurica odmah optuži Willa, koji je pobijedio, da ih je sabotirao i doveo njegova brata u opasnost da bi došao prvi na cilj. Kroz individualno prisjećanje, Jurica, Stuart pa čak i Pahuljica bacaju svjetlo na to što se doista dogodilo te se ubrzo otkriva pravi uzrok ove gotovo pa teške nesreće. Shvate kako različiti ljudi mogu istu stvar vidjeti različito.

5.ep - 7. rujna
Obitelj Mali pali kamper i odlazi do nacionalnog parka Hopper Hill koji je poznat po Frog Formationu, nakupini kamenja u obliku žabe. Stuart i Jurica pripremaju se tako što proučavaju svoj dječji priručnik za kampiranje. Pahuljica bi radije ostao kod kuće, ali gospođi Mali nije ni na kraj pameti da ga ostavi. Obitelj Mali smjesti se u kampu te roštiljaju na logorskoj vatri. Idućeg dana kreću u dugu šetnju uzbrdo stajući usput da bi gledali floru i faunu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju