Crtana serija koja oduševljava djecu širom svijeta, a glasove su likovima posudili David Kaufman i poznati dr. House –Hugh Laurie.

11.ep - 17. rujna
Kako se bliži rođendan gospođe Mali, Stuart i Jurica shvate da nemaju dovoljno novca da kupe prekrasnu ogrlicu koju su htjeli kupiti majci. Stoga prihvate različite poslove da bi zaradili potreban novac i prisvoje si geslo: Nijedan posao nije premali dok idu od vrata do vrata da bi si povećali posao. Nakon nekoliko razlitičih poslova za susjede završe kao dostavljači za jednu zalogajnicu i vuku ručke u vrećama okolo u svojim crvenim kolicima. U međuvremenu gospodin Mali već ima zamotan dar za svoju suprugu, ali mora ga skriti do rođendana jer je gospođa Mali poznata po svome nevjerojatnom daru da pogodi što se nalazi u kutiji tek što je protrese. Pahuljica vjeruje da nema ljepšega dara od kukca na sagu, stoga traži savršena kukca za rođendan. Ali Pahuljičinu potragu prekida Monty koji ga odvodi na ručak u najbolji kontejner u gradu.

12.ep. - 18. rujna
Kada se gospođa Mali prehladi, Stuart, Jurica i gospodin Mali moraju se brinuti za kuhanje, čišćenje, čuvanje djeteta, pranje rublja i tko zna što što mama radi tako dobro. Ubrzo muškarci obitelji Mali pretvore svoju inače čistu kuću u pravo mjesto nesreće. Ali kad ih nazovu lokalne novine da bi im rekle da je njihova kuća izabrana za Dom godine, moraju promijeniti mjesto nesreće u prelijep dom, i to brzo jer su novinar i fotograf već na putu onamo! U luđačkoj akciji čišćenja u stilu Malih, Stuart i Jurica počiste cijelu kuću i nauče dodatno cijeniti to koliko njihova mama radi.

13.ep - 19. rujna
Kada se Stuart i Jurica učlane u skejtersku ekipu zvanu Psi iz Donjega grada, počnu oponašati starije klince iz ekipe. Promijene način oblačenja i govor kao i stil vožnje skejtborda da bi se uklopili među svoje nove prijatelje. Klinci žele postati najopakija ekipa u gradu da bi mogli pokazati svoje umijeće na otvorenju novoga skejterskog parka na kojem će biti profesionalni skejter Rick Ruckus i njegova ekipa Raketni ljudi. Usred silna uzbuđenja Stuart i Jurica zanemare svoje školske obveze i propuste rok za znanstveni projekt. Ispostavi se da se njihovi novi prijatelji više brinu oko svog izgleda nego oko prijateljstva te Stuart i Jurica napuste ekipu odlučivši da bi radije bili ono što jesu nego se pravili da su nešto što nisu. U međuvremenu Pahuljica ima problem s dosadnom buhom koja testira granice njegova strpljenja i samokontrole.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju