Crtana serija koja oduševljava djecu širom svijeta, a glasove su likovima posudili David Kaufman i poznati dr. House –Hugh Laurie.

6.ep - 10. rujna
Kad se u školi slastan Utorak s tacosima pretvori u grozan Utorak s ribljim filetima, nešto se mora poduzeti. Stoga Stuart odluči kandidirati se za predsjednika razreda s kampanjom o vraćanju Utorka s tacosima. Ali kako kampanja odmiče, Stuart shvaća da Jurica smišlja sve dobre ideje. Hoće li Stuart odustati od utrke i odati priznanje gdje je to nužno?

7.ep - 11. rujna
Stuart i Jurica odluče biti ovjekovječeni u Velikoj knjizi svjetskih rekorda Velikoga Boba, knjizi koju su našli u knjižnici obitelji Mali. Njihovi prvi pokušaji da postave svjetski rekord rezultiraju komičnim neuspjehom, ali dečki su odlučni. Naposljetku odluče da će napraviti najveći toranj od novčića na svijetu. Dečki lijepo napreduju i gospodin Mali dogovori da Veliki Bob dođe do njih i sam se uvjeri u rekord. Nažalost, Jurica i Stuart otkriju da imaju staro izdanje Velike knjige te da njihov toranj od novčića mora biti gotovo dvostruko viši od planirana.

8.ep - 12. rujna
Kada obiteljski odmor obitelji Mali odvede naše junake u jeziv hotel na selu, čini se da su posrijedi neki čudni događaji. Nema njihovih rezervacija. Ujak Crenshaw trebao ih je dočekati, ali njega nema nigdje. A Stuart i Jurica uvjereni su da je hotel uklet! Ali nakon lude pustolovine jedne mračne i olujne noći, dečki otkriju da je jedina stvar koje se moraju bojati to da puste da im se vlastita mašte otme kontroli.

9.ep - 13. rujna
Kad Stuart i Jurica provedu vikend pomažući ujaku Crenshawu raditi na njegovoj novoj farmi, naš mali Mali nije ni svjestan da je njegov stari neprijatelj Sokol također došao na selo - i da želi osvetu. A kad nema Jurice i ujaka Crenshawa da ga štite, hoće li se Stuart moći sam suprotstaviti Sokolu?

10.ep - 14. rujna
Kad obitelj Mali posjeti obližnji sajam, Jurica i Stuart ostanu sami da bi ostvarili svoj ambiciozni plan: obići će sve na cijelom sajmu... I to sve u jednom danu! Zvuči zabavno, ali dečki će se naći u situaciji da jure s jedne vožnje na drugu i žure se kroz svaku atrakciju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju