Zli čarobnjak Gargamel šumom raširi virus koji izaziva nekontrolirano kašljanje.

43.ep - 17. kolovoza

Zli čarobnjak Gargamel šumom raširi virus koji izaziva nekontrolirano kašljanje. Štrumpfić prvi oboli i cijelo je selo zabrinuto. Srećom, Papa Štrumpf misli da postoji lijek.


44.ep - 18. kolovoza

Agata, odvratna vještica, uhvati Štrumpfetu. Maloj plavoj ljepotici želi ukrasti njezinu zlatnu kosu. Mogu li Štrumpfovi spasiti svoju malu Štrumpfetu prije negoli bude prekasno? Hoće li Agati narasti kosa poput Štrumpfetine?
Večer je ´Uplaši Štrumpfa´ i svi se Štrumpfovi pripremaju za otmjenu zabavu. No Lumen se dočepa Papa Štrumpfove knjige čarolija te se svi Štrumpfovi pretvaraju u strašna, ali smiješna stvorenja. Opasnost prijeti…


11.ep - 19. kolovoza

Štrumpfeta je našla novu prijateljicu Lauru, šestogodišnje dijete čiji roditelji žive u blizini šume. Zajedno dvije djevojke odlutaju u šumu. No uhvati ih zla vještica koja ondje živi.
Kuhar je pretjerao. Sve je deblji i deblji i njegova ga težina dovodi u opasnost. Zli će ga Gargamel uhvatiti… Može li Papa Štrumpf spasiti Kuhara?


12.ep - 20. kolovoza

Odlazak u močvaru kako bi se donio rijetki plamen velika je čast. Ali Trtko se ne želi ondje suočiti s čudovištem. Pa tko će ići u močvaru nego Štrumpf koji ne može reći ne?


13.ep - 21 .kolovoza

Lumen je odlučio posvetiti se dobrobiti svojih sunarodnjaka Štrumpfova. Izliječit će ih od svih nevolja… Uz malu pomoć zlog Gargamela!


14.ep - 22. kolovoza

Štrumpfovi obožavaju tartufe. Tartufi pripadaju trolovima. Trolovi žive ispod Trolove planine, gdje iz sjena jezera vreba bezimena stvar...


15.ep - 23. kolovoza

Isprobavajući novu čaroliju na Štrumpfovima, Gargamel sam sebe pretvara u kamen. Štrumpfovi su presretni. Njihov najveći neprijatelj više ih neće gnjaviti! Lijeni je postao doista previše lijen. Drugi Štrumpfovi odlučili su se zato našaliti s njim: kad se Lijeni probudi, okružen je starim i naboranim Štrumpfovima koji mu govore kako je prespavao nekoliko stoljeća...

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju