Štrumpfeta nauči važnu lekciju o ljubavi kada Štrumpfovi spase svijet od najmračnijih dana te Gargamel upozna svoju zlu družicu.

22. i 23.ep - 8. lipnja

Štrumpfeta nauči važnu lekciju o ljubavi kada Štrumpfovi spase svijet od najmračnijih dana te Gargamel upozna svoju zlu družicu. Pospano selo Štrumpfova prekriveno snijegom oživi kada Papa Štrumpf objavi da je Valentinovo, poseban dan kada se slavi ljubav i prijateljstvo, upravo ono što krasi Štrumpfove. Mala plava stvorenja užurbano se pripremaju za godišnji posjet Kupida. Hitaju u svoje kućice kako bi pripremili iznenađenje za svoje prijatelje. No Štrumpfeta je sve uzrujanija jer je toliko Štrumpfova na njezinu popisu. Htjela bi da postoji samo jedan štrumpfastični princ za kojega će pripremiti dar. Piše Kupidu moleći ga da ostvari tu njezinu želju.

24.ep - 9. lipnja

Prvi Štrumpfapril i neće biti jako smiješan jer se Gargamel preruši u štrumpfojagodični grm kako bi uhvatio male vesele Štrumpfove. Papa Štrumpf naloži Feathersu da pozove ptice da napadnu lažni grm. Nakon što je grm ogoljen, zarobljeni Štrumpfovi popnu se na Feathersa i odlete. Pomoću recepta koji je posudio od Homnibusa, Papa Štrumpf uspijeva stvoriti čarobni štapić, no Trapavi ga uzme i izgubi u šumi. Ubrzo nakon toga, Velika Njuška dolazi u posjet. Papa Štrumpf uspije pronaći čarobni štapić i njime otjerati diva prije negoli je ovaj uspio pojesti sve štrumpfodice.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju