Pa to je štrumpfastično! Nova TV na male ekrane vraća kultnu crtanu seriju 'ŠTRUMPFOVE'.

1.ep - 5. kolovoza

Čarobnjak Gargamel stvori zavodljivu Štrumpfetu da namami Štrumpfove u svoj dvorac. No Štrumpfeta, potpuno očarana malim Štrumpfovima, postane jedna od njih te oni zajedno osujete Gargamelov zao plan. Uz pomoć čarolije, Papa Štrumpfu napokon polazi za rukom da Štrumpfetu učini što sličnijom Štrumpfovima. Gargamel joj više ne može davati zle naredbe kroz zrcalo u njezinoj kutijici s puderom.

2.ep - 6. kolovoza

Naredivši Štrumpfovima da završe popravak brane, Papa Štrumpf odlazi u lov na biljku. U njegovoj odsutnosti Lumen izazove katastrofu proglasivši se kraljem, a Papa Štrumpf vrati se na vrijeme da spriječi popuštanje brane. Zbog Vickovih psina nitko mu od Štrumpfova ne vjeruje kada im kaže da je mačak Azriel spreman zaskočiti ih.

3.ep - 7. kolovoza

Štrumpfovi pronađu bebu zmaja koja se izgubila u šumi. Odvedu zmaja u selo i brinu se za njega. No zločesti Gargamel uspijeva zatočiti jadno stvorenje i planira ga upotrijebiti kako bi uništio selo Štrumpfova. Srećom, Papa Štrumpf ima više od jednog asa u rukavu.

4.ep - 8. kolovoza

Trapavi u selo Štrumpfova vraća sićušno i ljupko stvorenje po imenu Fuzzle koje se naglo množi i prijeti da će pojesti novu branu. Harma svira svoju glazbu i oduševljeni Fuzzli odlaze u šumu, gdje se uhvate za Gargamela koji ništa ne sumnja. Gargamel uhvati deset Štrumpfova za svoj zlatni napitak, a Papa Štrumpf planira njihov bijeg. On dovabi zločestog čarobnjaka u šumu hrpom lažnog zlata te iskoristi nesvjesnog Azriela da mu pomogne osloboditi Štrumpfove.

5.ep - 9. kolovoza

U proljeće svi se Štrumpfovi natječu za Štrumpfetu, a Gargamel je odlučuje začarati kako bi mu pomogla uhvatiti Štrumpfove. Papa Štrumpf intervenira te uz pomoć Azriela pomrsi Gargamelove planove.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju