U Africi Štrumpfovi susreću princa Bakurija koji može sve pretvoriti u zlato s pomoću svoje čarobne figurice nosoroga.

57.ep - 5. listopada

U Africi Štrumpfovi susreću princa Bakurija koji može sve pretvoriti u zlato s pomoću svoje čarobne figurice nosoroga. Jednog dana dogodilo se nešto strašno: pohlepni trgovac ukrao je čarobnu figuricu! Lumen mora pronaći rješenje ili...

58.ep - 6. listopada

Afrički pripovjedači katkad se oslanjaju na čarobne moći. Lumen zdipi jednomu njegovu vrećicu s čarobnim prahom ne bi li Štrumpfovi sada slušali njegove priče. I zaista ga slušaju!
Nikada ne uzimaj slatkiš od neznanca. Čak ni onda kada je on u obliku ljupke kućice. Štrumpfovi ne mogu odoljeti ukusnoj slatkoj kućici i nevolje počinju!

46.ep - 7. listopada

Smurflings spase Štrumpfove od Gargamela i oni na vrijeme stignu na proslavu prve Štrumpfićeve riječi. Štrumpfić izgovori svoju prvu riječ.

47.ep - 8. listopada

Štrumpfovi su na rajskom otoku u Pacifiku. Zapravo i nije baš rajski jer je na njemu aktivni vulkan gdje Hrga riskira svoj i Štrumpfetin život. Hrga ima mnogo kvaliteta: muževan je, šarmantan, ima osmijeh koji obara s nogu i zgodnu tetovažu na ruci. Možda će se upravo zato u njega zaljubiti velika ženka orangutana koja živi u džungli.

48.ep - 9. listopada

Štrumpfovi stižu u Camelot gdje se događaju tužne stvari: podmukli Morgan Le Fay ukrao je Excalibur, čarobni mač kralja Artura, te je čarobnjaka Merlina, kralja Artura i Lancelota pretvorio u bespomoćne žrtve.

49.ep - 10. listopada

Nedostatak dobrog odgoja dovodi do nevolja pa ogorčeni vodeni duh pretvara Štrumpfa Snappyja u ribu, nakon čega stiže čamac pun ribara s mrežama! Nitko ne vjeruje Štrumpfu Hrgi da je vidio golemu zmiju u škotskom jezeru. Poslije mu ne vjeruju ni da je vidio zlog Gargamela u kiltu.

50.ep - 11. listopada

Škotska, kao što svi znamo, vrvi duhovima koji opsjedaju dvorce. Štrumpfovi upoznaju izgubljenu dušu staroga gajdaša koji ih zamoli da mu pomognu vratiti ukradenog konja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju