Štrumpfovi su na rajskom otoku u Pacifiku.

47.ep - 31. kolovoza i 1. rujna

Štrumpfovi su na rajskom otoku u Pacifiku. Zapravo i nije baš rajski jer je na njemu aktivni vulkan gdje Hrga riskira svoj i Štrumpfetin život.
Hrga ima mnogo kvaliteta: muževan je, šarmantan, ima osmijeh koji obara s nogu i zgodnu tetovažu na ruci. Možda će se upravo zato u njega zaljubiti velika ženka orangutana koja živi u džungli.

48.ep - 1. rujna

Štrumpfovi stižu u Camelot gdje se događaju tužne stvari: podmukli Morgan Le Fay ukrao je Excalibur, čarobni mač kralja Artura, te je čarobnjaka Merlina, kralja Artura i Lancelota pretvorio u bespomoćne žrtve.

21.ep 2 . rujna

Još jedna štrumpfastična kazališna superprodukcija koja se temelji, ali veoma klimavo, na likovima Alexandrea Dumasa, uz nekoliko ubačenih rečenica iz ´Romea i Julije´. Pravo remek-djelo na pozornici.


22.ep - 3. rujna

Štrumpfeta nauči važnu lekciju o ljubavi kada Štrumpfovi spase svijet od najmračnijih dana te Gargamel upozna svoju zlu družicu. Pospano selo Štrumpfova prekriveno snijegom oživi kada Papa Štrumpf objavi da je Valentinovo, poseban dan kada se slavi ljubav i prijateljstvo, upravo ono što krasi Štrumpfove. Mala plava stvorenja užurbano se pripremaju za godišnji posjet Kupida. Hitaju u svoje kućice kako bi pripremili iznenađenje za svoje prijatelje. No Štrumpfeta je sve uzrujanija jer je toliko Štrumpfova na njezinu popisu.


23.ep - 4. rujna

Štrumpfovi moraju upotrijebiti svu dobrotu i ljubav koje mogu skupiti kako bi se borili sa zlom još većim od Gargamela. Štrumpfovi radosno ukrašavaju svoje voljeno selo za veselu proslavu blagdana. No Kuhar je pojeo posljednji lješnjak koji je trebao poslužiti kao završni ukras na velikom pudingu za slavlje. Tako Štrumpfovi odlaze u šumu da posude lješnjak od Vjeverice. U šumi se začuje zvonjava saonica u kojima se voze mladi William i Gwenevere.


24.ep - 5. rujna

Prvi Štrumpfapril i neće biti jako smiješan jer se Gargamel preruši u štrumpfojagodični grm kako bi uhvatio male vesele Štrumpfove. Papa Štrumpf naloži Feathersu da pozove ptice da napadnu lažni grm. Nakon što je grm ogoljen, zarobljeni Štrumpfovi popnu se na Feathersa i odlete. Pomoću recepta koji je posudio od Homnibusa, Papa Štrumpf uspijeva stvoriti čarobni štapić, no Trapavi ga uzme i izgubi u šumi. Ubrzo nakon toga, Velika Njuška dolazi u posjet. Papa Štrumpf uspije pronaći čarobni štapić i njime otjerati diva prije negoli je ovaj uspio pojesti sve štrumpfodice.
 

25.ep - 6. rujna

Maestrove čarobne boje imaju moć prenošenja svojih modela na platno - zauvijek! Papa Štrumpf naređuje Mazalu da zamijeni boje. Nedugo zatim, Maestro je zarobljen u slici pokraj Štrumpfete, njegove djevojke iz snova.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju