Uživajte uz legendarne Štrumpfove!

55.ep - 28. rujna

Prapapa Štrumpf nikada nije pokazivao koliko je zapravo star, ali kada ga je poprskao izvor mladosti, mlađi je no ikada, i Štrumpfetica ima gadnih muka pazeći na tisućljetnoga klinca... Prašume Južne Amerike posljednje su mjesto gdje bi Medeni želio provesti ostatak života. Ipak, kad dobije groznicu, počinje svoj mahniti ples u džungli koji će dovesti do vrlo čudnih posljedica.

56.ep - 29. rujna

Sigurno je kokoš nešto loše pojela. Prije je davala obojena jaja, a sada su njezina jaja tako obična i bijela. Sve se to događa u Rusiji i car će se opasno naljutiti ako Štrumpfovi ne pronađu rješenje.

41.ep - 30. rujna

Štrumpfovi otkrivaju duh i radost prijateljskog natjecanja održavši svoje prve Štrumpfastične igre. Nakon što su se gotovo susreli s neugodnim mačkom Azrijelom, Štrumpfovi odluče dovesti se u bolju formu. Papa Štrumpf predloži da Štrumpfovi porade na svojoj formi i izoštre svoje sportske sposobnosti svečano otvorivši Štrumpfastične igre.

42.ep - 1. listopada

Snažan vjetar odnese Štrumpfovima vjetrenjaču u kojoj je bilo nekoliko Štrumpfova. Je li Lijeni zaista kriv ili je riječ o nepravdi? Hoće li zatočeni Štrumpfovi uspjeti izbjeći krater vulkana? Hoće li Lumen na trenutak zaštrumpfnuti svoja usta?

43.ep - 2. listopada

Zli čarobnjak Gargamel šumom raširi virus koji izaziva nekontrolirano kašljanje. Štrumpfić prvi oboli i cijelo je selo zabrinuto. Srećom, Papa Štrumpf misli da postoji lijek.

44.ep - 3. listopada

Agata, odvratna vještica, uhvati Štrumpfetu. Maloj plavoj ljepotici želi ukrasti njezinu zlatnu kosu. Mogu li Štrumpfovi spasiti svoju malu Štrumpfetu prije negoli bude prekasno? Hoće li Agati narasti kosa poput Štrumpfetine? Večer je Uplaši Štrumpfa i svi se Štrumpfovi pripremaju za otmjenu zabavu. No Lumen se dočepa Papa Štrumpfove knjige čarolija te se svi Štrumpfovi pretvaraju u strašna, ali smiješna stvorenja. No opasnost prijeti…

45.ep - 4. listopada

Jadni Lijeni! Sve što želi jest naspavati se. Ali ne može. Štrumpfovi mu organiziraju zabavu , a on se k tome još uključi u prepirku hoće li se veliki prsti Bigmoutha obojiti u žarko crvenu boju… Duga, neprospavana noć za Lijenoga! Majstor ima nov izum: Štrumpfobil. Svaki Štrumpf ima svoje vozilo po svojoj mjeri i svi, ili gotovo svi, Štrumpfovi uživaju u vožnji… No zli čarobnjak Gargamel to sazna i počne Štrumpfovima praviti probleme…

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju