Jadni Lijeni! Sve što želi jest naspavati se, ali ne može.

45 ep.- 24. kolovoza

Jadni Lijeni! Sve što želi jest naspavati se, ali ne može. Štrumpfovi mu organiziraju zabavu, a on se k tome još uključi u prepirku hoće li se veliki prsti Bigmoutha obojiti u žarko crvenu boju… Duga, neprospavana noć za Lijenoga!
Majstor ima nov izum: Štrumpfobil. Svaki Štrumpf ima svoje vozilo po svojoj mjeri i svi, ili gotovo svi, Štrumpfovi uživaju u vožnji… No zli čarobnjak Gargamel to sazna i počne Štrumpfovima praviti probleme…


16.ep - 25. kolovoza

Cvjetna Nimfa dolazi u selo Štrumpfova i svi Štrumpfovi padaju na njezin šarm i pamet. Ubrzo saznaju kako će im ona biti neka vrsta Štrumpf Mame.

17.ep - 26. kolovoza

Papa Štrumpf prisjeća se Snenova uzbudljivoga morskog putovanja i neobičnih pustolovina s morskim kornjačama, kitovima, pustim otocima i gusarima!

18.ep - 27. kolovoza

Simon se izgubio u šumi i traži svoje roditelje. On je sin divova. Štrumpfovi ga pokušavaju odvesti kući, ali onda se pojavi Gargamel.

19.ep - 28. kolovoza

Štrumpfovi postave predstavu ´Robin Štrumpf´ u kojoj legendarnog junaka igra stvarni glumac koji proživljava štrumpfastične avanture.

20.ep - 29. kolovoza

Svako jutro duhovi vode na šumskim listovima ostavljaju rosu. Trtko se dočepa čarobnog štapića koji stvara rosu.
Gargamelov plan da uhvate Štrumpfove opet je otkriven. No Štrumpfovi se odluče našaliti s njim: prerušeni u sićušne plave anđele, naučit će ga da se popravi.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju